iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Gezocht: Wekker (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/40624-gezocht-wekker.html)

Aspharanx 29-07-09 20:57

Gezocht: Wekker
 
Sinds afgelopen weekend ben in de trotse eigenaar van een iPhone. Echter zou ik deze graag gebruiken als wekker.

Momenteel heb ik een medisana wake-up light, omdat deze echter nogal onbetrouwbaar is (dat uur verandert heel zelden wel eens van zichzelf) wil ik deze vervangen en ik ben dus aan het hopen dat mijn iPhone iets gelijkaardigs kan.

Ik ben dus op zoek naar een wekker die me langzaam wakkermaakt, bij voorkeur met zowel geluid als licht. Het programma moet ook de klok kunnen weergeven zodat ik makkelijk kan zien hoe laat het is en bij voorkeur moet ik verschillende alarmen kunnen instellen (heb nogal een wisselende uurrooster en is makkelijk dat ik er meteen mijn week inzet i.p.v. elke dag te veranderen).

In de appstore staat er een hele berg aan dergelijke programma's en ik weet niet wat. Het programma moet blijven functioneren ook al ben ik reeds opgebeld in de loop van de nacht of heb ik een berichtje of een email gekregen. Welk programma, of eventueel zelfs accessoire kan ik hiervoor het beste gebruiken?

Ik had al eens gekeken naar dat programma van Nederlandse makelijk waar jullie over schreven maar de klok dat die hebben lijkt me niet bepaald handig om in een dockingstation, bovendien hoorde ik er opmerkingen van mensen die na een bericht niet meer gewekt werden.

En daarom richt ik mij tot jullie, waarom zou ik me suf zoeken aan al die programma's te vergelijken als er hier misschien wel iemand is die mij het antwoord kan geven.

Alvast bedankt!

Edit: en ja ik heb de zoekfunctie gebruikt maar ik vond geen bevredigend antwoord

Timmeh_ 29-07-09 21:09

// Discussie verplaatst naar AppStore Programma's

King1987 29-07-09 21:17

Niet goed gezocht denk ik ;)

https://forum.iculture.nl/f80/i...rgeluiden.html

Aspharanx 29-07-09 22:20

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door King1987 (Bericht 331123)

Tochwel ;)

Maar zoals ik al eerder in mijn vorig bericht zei zie ik daar niet meteen echt een klok opstaan en heb ik al opmerkingen gelezen van mensen waarvan hun alarm niet meer afgaat nadat ze een bericht hadden gekregen. Niet bepaald wat ik dus zoek ;)

Moesten ze die software wat aanpassen en beter maken zou het een mogelijkheid zijn maar met wat ik er nu over lees is die het niet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:43.