iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Myfootball vraag! (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/40712-myfootball-vraag.html)

Inyigo 31-07-09 15:46

Myfootball vraag!
 
Hallo,

Ik had een vraag over Myfootball. Er staat dat die applicatie voor 1 seizoen geld en dat er later een goedkopere update ter beschikking komt. Bekend dit nu dat je nu 3 euro ervoor betaald en als een nieuw seizoen begint dat je bijvoorbeeld 0,79 cent moet betalen voor de update (nieuwe spelers, wedstrijden etc)?

zwakstroom 31-07-09 22:53

Beste Inyigo,

Het makkelijkst is als je een vraag hebt je dit stuurt naar myfootball@supportware.nl, we beantwoorden je vragen graag!

We hebben ervoor gekozen om My Football(€ 1,59) en My Football Pro(€ 2,99) een laagdrempelige instapprijs te geven. We bieden zeer veel data en mogelijkheden voor een relatief lage prijs. Daarom zullen we voor My Football en My Football Pro, jaarlijks een verplichte upgrade prijs vragen. Deze prijs is nog nader te bepalen, maar zal naar alle waarschijnlijkheid 50% korting zijn. Wordt deze upgrade niet gekocht, dan zal de applicatie niet meer nieuwe data geven.

Sommige mensen vragen zich misschien af waarom we dit doen. Dit heeft alles te maken met de steeds hoger wordende kosten en de kosten die ermee gemoeid zijn om alle data aan te kunnen bieden. Iedereen is vrij om dit wel of niet te voldoen.

Hopelijk beantwoord dit je vraag.

Koen Pijnenburg
Supportware


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:26.