iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Imud (& Het artikel dat u wilde kopen is niet langer beschikbaar) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/45273-imud-and-artikel-u-wilde-kopen-niet-langer-beschikbaar.html)

dikdirk 07-10-09 15:07

Imud (& Het artikel dat u wilde kopen is niet langer beschikbaar)
 
Heeft er iemand ervaring met het programma Imud (om MUD's) te spelen op de Iphone? Of andere tips om een MUD (aardwolf :D) op de Iphone te kunnen spelen....

Daarnaast wilde ik gisteren Imud kopen maar kreeg toen het bericht: 'het artikel dat u wilde kopen is niet langer beschikbaar'. Vandaag weer geprobeerd, maar nog steeds hetzelfde probleem. Kan dit aan mij liggen of is het gewoon een kwestie van wachten (ik las ergens anders op het forum dat deze melding vaak plaatsvindt als er bijvoorbeeld een update van het programma wordt uitgebracht). De site van de ontwikkelaar www.metalmudder.com is op dit moment ook niet bereikbaar :confused:

mutsop 07-10-09 15:51

misschien simpelweg uit de appstore gehaald :)

dikdirk 07-10-09 16:12

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door mutsop (Bericht 362147)
misschien simpelweg uit de appstore gehaald :)


Hmm en wat gebeurt er dan? Blijft hij voortaan wel 'zichtbaar', maar kan je hem nooit meer kopen of verdwijnt uiteindelijk ook het logo en de rest uit de appstore. Wel balen; had hem graag willen hebben, dus ik hoop dat hij nog terugkomt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:19.