iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App van oude naar nieuwe iPhone overzetten (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/46088-app-oude-naar-nieuwe-iphone-overzetten.html)

m-jay 17-10-09 10:48

App van oude naar nieuwe iPhone overzetten
 
Mijn vraag is op het randje van "hacken", maar ik ga het toch proberen...

Sinds de update van mijn firmware, mis ik een hele fijne app TELEFOONBOEK omdat deze niet meer in de appstore te verkrijgen is.

De app heb ik middels de appstore aangekocht (volgens mij was het programma gratis), maar nu kan ik 'm dus niet meer installeren :( omdat die niet meer in de appstore staat.

Gelukkig staat ie nog op mijn oude iPhone en heb ik gisteren al geprobeerd de map van TELEFOONBOEK te kopieëren naar Windows en vandaar uit weer naar mijn nieuwe iPhone.

Nu is het icoontje wel zichtbaar op mijn nieuwe iPhone, maar als ik 'm probeer op te starten dan zie ik ff het beginscherm en sluit de iPhone de app weer af.

Omdat het een gratis app is lijkt het mij geen probleem om dit onderwerp op de iPhoneclub te bespreken, maar omdat de oplossing wellicht ook mogelijkheden biedt om gekochte apps uit te wisselen stel ik voor om de oplossing als het niet anders kan naar mijn PM te sturen.

In ieder geval alvast erg bedankt en ja ik weet dat er alternatieve telefoonboeken zijn, maar de interface van dit programma is erg mooi en vooral de mogelijkheid om aan de hand van een telefoonnummer te zoeken naar de NAW-gegevens is fantastisch!

iMario 17-10-09 13:07

Het delen van applicaties is niet mogelijk en ook zeker niet toegestaan op het iPhoneclub-forum.

Frog 17-10-09 15:01

Kunnen jullie hiervoor geen uitzondering maken? Het is in principe niet illegaal (vind ik).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:24.