iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Podcasts op je iPhone, abonneren (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/49693-podcasts-op-iphone-abonneren.html)

PasQ 08-12-09 19:02

Podcasts op je iPhone, abonneren
 
Ik ben sinds een kleine week de trotse bezitster (ja, een vrouw :d) van een iPhone 3GS, nu kwam ik erachter dat je snel en op een makkelijke manier podcasts kunt downloaden en bekijken/beluisteren.
Voor zover ik ontdekt heb kan je rechtstreeks van je iPhone podcasts downloaden, maar ook gewoon via iTunes, alleen: zijn ze altijd gratis? Via mijn iPhone zie ik wel "gratis" staan, maar zijn jullie al eens betaalde tegengekomen? Want ik zit natuurlijk niet te wachten op een onverwachtse rekening!

Verder: als ik via iTunes heb aangegeven dat ik me abonneer op een podcast en ik sync daarna mn iPhone met deze gegevens, komt het dan ook allemaal op mn iPhone binnen? (nieuwe afleveringen enz)

Alvast bedankt!

kuotje 08-12-09 19:09

elke keer wanneer je je aansluit op de pc/laptop synchroniseert ie automatisch de nieuwe afleveringen. ( Wel altijd even verversen of er een nieuwe podcast is )
ten 2e zolang er gratis staat is het gratis. En podcasts zijn naar mijn mening altijd gratis.

gr


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:20.