iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Postbus 51, IBgroep en overheid op de iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/53906-postbus-51-ibgroep-overheid-op-de-iphone.html)

siemail 10-02-10 13:43

Postbus 51, IBgroep en overheid op de iPhone
 
Ik ben een oudere iPhone gebruiker en houdt alles ondanks mijn leeftijd nog redelijk bij. Zoeken op de iPhone is vrij eenvoudig maar vanwege mijn andere webactiviteiten vond ik dat er ook beter en sneller gezocht moet kunnen worden bij de overheid. Dat liep uit de hand, want nu heb ik er een "leer-site" van gemaakt op de desktop en wpTouch gekoppeld voor de iPhone. Het desktop gedeelte is misschien wel aardig voor je ouders, die dan vast kunnen wennen aan mobiel internet, want de eenvoud straalt er van af. Verder houd ik me aanbevolen voor web-aanvullingen, want inmiddels heb ik al honderden app's, allemaal even goed en toch denk ik dat deze webapp sneller kan werken. Tips voor Mininet.nl zijn welkom

Timmeh_ 11-02-10 10:43

Allereerst: een erg goed initiatief! Heb eens wat geprobeerd te regeleen voor mn studie-finaciering op m'n iPhone, was een ramp!

Als ik op m'n iPhone naar Mininet.nl ga krijg ik keurig de mobiele website te zien. Als ik vervolgens op 'IB groep' klik krijg ik ook een mobiele website te zien, maar dan helemaal uitgezoomd.. Schoonheidsfoutje in het JavaScript ;)

siemail 14-02-10 12:26

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ (Bericht 415447)
Allereerst: een erg goed initiatief! Schoonheidsfoutje in het JavaScript ;)

Allereerst van mijn kant, leuk compliment en een inmiddels opgeloste schoonheids fout.
Wat blijkt is dat overheid websites goed te benaderen zijn met een iPhone. Goed leesbaar ook als je hem kantelt.
Maar nu heb ik ook de iPhoneclub ergens staan en mij is opgevallen, dat er niets gemodificeerd is in de CSS van wptouch. Dat heb ik wel gedaan, want mijn generatie is voorzien van 'meerdere' leesbrillen. Als ik op reis ga heb ik er meer eentje bij me en die doet het niet met de 'club'. Kunnen jullie die letters iets vergroten? van 12px naar 18px heb ik gedaan en dat werkt goed.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:37.