iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Apps ter bevordering van de accuduur (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/55834-apps-ter-bevordering-de-accuduur.html)

PhysX 13-03-10 13:05

Apps ter bevordering van de accuduur
 
Hoi mede iphone-gebruikers,

Twee dagen geleden kreeg ik voor het eerst een iPhone, wat een geweldig ding! Ik speel er nu wel veel mee wat betekent dat de accu redelijk snel leeg is. Nu heb ik al het artikel gelezen over het bevorderen van de accuduur maar mijn vraag is: Zijn er gratis (of goedkope) app te verkrijgen om bijv. je connecties te managen en uit te zetten (3G en Wi-Fi) of om de taken op de achtergrond af te sluiten?

Ik ben te lui om elke keer in de settings wi-fi en 3g aan en uit te zetten (dan vergeet ik het ook weer aan te zetten enzo, en ik wil online zijn). Ook vind ik een app "force-killen" nogal een langzaam proces (standbyknop een paar seconden ingedrukt houden, daarna de homeknop 6 seconden ingedrukt houden). Tevens is er niet echt een manier om te zien welke apps op de achtergrond draaien (het duurde dan ook even voordat ik doorhad dat ebuddy bleef draaien; ik dacht dat er altijd gezeik was over dat je niet kon multitasken op de iphone :P )

Dus, hebben jullie tips over wat ik in de appstore moet gaan downloaden?

PS
Dit is mijn eerste post... Ik kon geen soortgelijke topics vinden dus vandaar dat ik er zelf één opende.

peerke2 13-03-10 13:30

Zo ver ik weet zal je niet zo lui moeten zijn en het handmatig uitzetten.

Er zijn apps waarmee je je Wi-Fi aan en uit kan zetten maar dan als nog moet je dat handmatig doen.

Joost1944 13-03-10 14:36

Apps
 
De meest handige tool omtrent hetgeen je wilt is naar mijn mening SBSettings van Cydia. Daartoe zul je wel een jailbreak moeten uitvoeren. Over een jailbreak is meer dan genoeg op dit forum en in Wikipedia te vinden. Succes!!

fgeer 13-03-10 18:01

Onzin allemaal, wanneer je geen 3g of Wi-Fi gebruikt zet de iPhone deze automatisch in een soort slaapstand.
Verbruik komt alleen door het vele spelen met je iPhone. Ik spreek uit ervaring. Als straks de nieuwigheid ervan is, zal je zien dat je makkelijk een dag kan doen met de iPhone, met zowel 3g als Wi-Fi aan.

ButcherJF 13-03-10 20:39

Ik heb System Activity Monitor ooit gekocht, werkt snel en handig.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:55.