iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Tweetie 2 blijft authorizen op jailbrake iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/56646-tweetie-2-blijft-authorizen-op-jailbrake-iphone.html)

ScubaBC 28-03-10 10:59

Tweetie 2 blijft authorizen op jailbrake iPhone
 
Net Tweetie 2 geïnstalleerd omdat het zowat overal als zeer goede app staat beschreven. Helaas blijft de applicatie "hangen" bij het inloggen. Er verschijnt "Authorizing" en dat blijft zo tot in de eeuwigheid.

Op de site van Tweetie 2 (atebits - Tweetie for iPhone) staat hier bitter weinig info over. De contact pagina lijkt bij mij ook niet te lukken.

Wat verder zoeken op het internet levert ook niet veel zaaks op, alhoewel ik moeilijk kan geloven dat ik de enige ben met dit probleem. Can't login into Tweetie... - Ubervu social conversation

Als je dan de link http://bit.ly/1py7Gc volgt en kiest voor "archived content", dan komt een artikel tevoorschijn die exact mijn probleem omschrijft. Het zou te wijten zijn aan vWallpaper en enkele ander Cydia packages. Mij iPhone is inderdaad jailbroken en ik gebruik vWallpaper, maar meer dan 150 andere applicaties hebben daat geen last van.

Voor ik verder ga met het verwijderen van apps, had ik graag geweten of anderen daar ook een probleem mee hebben, want indien dit inderdaad de oorzaak is, dan kan ik me moeilijk inbeelden dat er zo weining over te vinden is op het Internet.

Greetz,
Benny


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:00.