iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   e-mail app blijft niet actief (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/56933-e-mail-app-blijft-niet-actief.html)

shodan 02-04-10 09:42

e-mail app blijft niet actief
 
hoi,

sinds gisteren blijkt mijn e-mail app. op mijn iphone (3GS) niet meer naar behoren te werken. als ik op de e-mail knop drukt, maakt hij verbinding, haalt de mails op als die er zijn en dan na 20sec keert hij gewoon terug naar het beginscherm. heeft iemand ervaring met hetzelfde probleem. Ik heb het toestel al eens volledig afgezet en ook al eens de Wi-Fi afgezet maar dan gebeurt gewoon hetzelfde. Na enkele seconden is het net op de email app zich afsluit en keert het toestel terug naar het beginscherm. met de andere apps. heb ik tot nu toe nog geen probleem gehad. Ter info, enkele dagen geleden heb ik wel eens voor gehad dat het toestel niet meer opstartte en toe heb ik een zogenaamde harde reset gedaan nadat ik dat hier op het forum had gelezen.

Alvast bedankt voor de hulp,
Joris

g.walenkamp 28-04-10 23:31

Ik heb hetzelfde probleem. Na aantikken mail app komt de eerste keer de mail (deels ?) binnen, maar het app overzicht keert direct (ca 20 sec) weer terug naar het overzicht. Geprobeerd: zachte reset, of het ook bij een andere account zo gaat (ja), via de PC de software hersteld: geen effect, probleem onveranderd.
Eénmaal tussendoor een langere sessie gehad.
Waar kan dit aan liggen ??
Geert


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:18.