iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Crash verholpen? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/57876-crash-verholpen.html)

Idol 16-04-10 21:03

Crash verholpen?
 
Ik heb gehoord dat grote iphone games wel is kunnen crashen, klopt het dat als je dan de iphone uitzet en daarna weer aan het probleem verholpen is?

Bijvoorbeeld ik heb nu de sims 3 gedownload en even gespeeld en crasht na 15 minuten, nu heb ik de iphone uitgezet en weer aan, betekend dat ik nu van het probleem verholpen ben? geld dit voor alle games en apps?

want anders kan je toch nooit normaal een spelletje spelen, als ik ver ben in een spel en het crasht steeds schiet dit toch niet op... las ook dat je het spel opnieuw moet installeren maar dan kan je toch nooit normaal een app op je iphone laten staan, heb geen zin om the sims 3 om de zoveel tijd te gaan herinstalleren dan kan ik het continu opnieuw gaan spelen!

ps: kan ik het beste de iphone herstarten na het installeren van een app, of kan het ook nadat ik de app al een keer heb geprobeerd en daarna herstart? of gaat het probleem dan niet weg?

Veel vragen! Alvast bedankt!

Idol 17-04-10 12:53

Iemand een idee? Of is de vraag onduidelijk?

De Generaal 17-04-10 12:59

Het lijkt mij dat een spel niet hoort te crashen, of wat voor app dan ook. Wellicht even contact opnemen met de developer ?

Timmeh_ 17-04-10 20:33

// Discussie verplaatst naar Problemen met App Store of App Store-applicaties.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:44.