iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   iTunes remote LAN (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/61740-itunes-remote-lan.html)

Nilles 16-06-10 21:17

iTunes remote LAN
 
Is het mogelijk om iTunes te bedienen van een iMac die op een LAN zit en dus zonder Wi-Fi. De iPhone zit echter wel op Wi-Fi.

situatie:
Op zolder staat een iMac via LAN verbonden met het netwerk maar het Wi-Fi heeft op zolder (vrijwel) geen bereik. Kan ik met een bepaald programma iTunes toch bedienen als ik beneden ben en op mijn iPhone wel beschik over Wi-Fi?

eentje 16-06-10 21:43

Zowel bedraad als met Wi-Fi zit je verbonden met een netwerk via de router. Je iPhone stuurt via Wi-Fi een pakketje naar de router die het weer via de draad naar je mac zal sturen.

Het gaat er dus om dat je iPhone en je mac via het zelfde netwerk verbonden zijn.

koendel 27-09-10 17:17

Ik heb dit porbleem ook, mijn pc zit aan draad en ipod via Wi-Fi. alleen mijn laptop doet het aangezien hij ook via Wi-Fi is verbonden. toch wil ik graag mijn pc ook besturen dus heeft iemand een oplossing?

lesfetes 27-09-10 21:24

Ik begrijp de vraag niet zo, maar ik gebruik de Apple remote App vanaf de iPhone en yTrack vanaf de iPad (beide Wi-Fi) om mijn iTunes op iMac LAN aan te sturen en via AirTunes te beluisteren in de woonkamer.
Misschien helpt dit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:43.