iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Windows Live Messenger (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/62451-windows-live-messenger.html)

FrozenShine 10-08-10 00:55

De WLM app vind ik echt waardeloos.. Ik betaal toch liever geld voor een app die het dan ook fantastisch doet! In dit geval was dat voor Beejive het geval!

Heeft mij nooit teleurgesteld met crashes, push-berichten, naam wijzigingen etc. etc.

Liesjj 10-08-10 04:52

ik heb ook iets raar met die app :p
telkens er iemand iet zegt wordt mijn tekst uitvergroot over heel mijn scherm en is alles wazig en verspreid over mijn scherm :/
Dat wordt dus deleten en terug naar Im+ :)

pieterjanvh 10-08-10 14:47

Ik heb geen problemen met de WLM app...
Voor offline te gaan tap je op het vakje Social op je schermafbeelding, dan krijg je een lijstje. Daarin kan je op Sign Out drukken, als je dat doet wordt je uitgelogged maar kan je ook via een ander account connecten ;)
Ik heb wel zo het gevoel dat de multi-task ondersteuning nog niet 100% is, soms sluit mijn msn af en ben ik dus offline, maar soms blijf ik gewoon online. Vreemd...

ipodtouchowner 14-08-10 19:14

Met het officiele MSN tap je onderaan op "Social".
Bovenaan staat je profielfoto en je Persoonlijk Bericht. Klik op je profielfoto:
er staat "Profile", "Change Picture" en je status. Om je status te veranderen klik je op, je status, zegmaar. XD. Je schermnaam weet ik niet precies... ik heb het zo te zien wel ooit gedaan maar geen idee hoe...
Via de Hyves app ga je naar "Instellingen" en dan kom je bij de Chat-instellingen en kan je gewoon de schakelaar omzetten naar "Chat Inschakelen" (zodat hij grijs word).

Hoop dat jullie hier iets mee kunnen (:
xx.

Bordyl 16-08-10 13:36

Ik vind deze app eigenlijk maar slecht. Je kan er misschien veel mee, maar de echt noodzakelijke gebruikersinstellingen ontbreken.

lesboy21 26-08-10 18:33

ik kan geen berichten versturen naar blackberry met msn ?
die gene staat wel online bij mij en krijgt mijn berichten binnen maar hij kan niet terug sturen. en als hij eerder online gaat als mij staat hij bij mij weer offline kan hij wel naar mij sturen maar ik weer niet terug sturen heel vreemd.
zodra die gewoon op de pc online komt kunnen we wel gewoon praten.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:46.