iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Qik video's weg na upload iOS4 (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/62804-qik-video-s-weg-na-upload-ios4.html)

janinehogendoorn 25-06-10 21:55

Qik video's weg na upload iOS4
 
Wie is hetzelfde overkomen? Wellicht kan de iPC een meldpunt starten en qik en Apple gezamenlijk informeren over te nemen actie. Het kan toch niet zo zijn dat alle (betaalde) appdata verdwenen is en dat qik hiermee wegkomt? Ik hoor graag van anderen

Admiraal 25-06-10 22:28

Nope, bij mij staan alle filmpjes er gewoon op.

janinehogendoorn 25-06-10 22:33

Dan had je de pro-versie al. Qik heeft me het probleem zelf bevestigd.

Admiraal 25-06-10 22:48

Ik heb inderdaad de pro versie, maar haal ook niet uit je verhaal om welke versie het gaat. Staan de filmpjes ook niet meer op de server dan (qik.com/naam)? Dat zou inderdaad een slechte zaak zijn.

janinehogendoorn 25-06-10 23:03

Klopt! Excuus voor de verwarring. Hoe bedoel je op de server? De http://132.. etc waar ik ooit toegang tot had via de app werkt ook niet meer en verder heb ik nooit stappen genomen om de filmpjes te backuppen. Ik dacht dat het wel goed zat. Megaergerlijk inderdaad. Vooral omdat de app is gekocht en nu voor iOS4 weer die app moet kopen.

Admiraal 25-06-10 23:36

Ik bedoel met de server: je kan een pagina aanmaken op qik.com waar je de gemaakte filmpjes kan uploaden zodat ze ook door anderen te bekijken zijn, zelfs livestream. (zoals: qik.com/jenaam)

Opnieuw moeten kopen als je 't al eens gekocht heb is vreemd, iTunes geeft dan aan dat je 't al gekocht hebt en kan je 't opnieuw downloaden. Of de app is niet meer te krijgen, weet dat qik verschillende apps heeft.

fransboogaard 28-06-10 22:41

Je kunt vrij eenvoudig de qik-filmpjes die nog op je iPhone stonden vóór je upgrade naar iOS 4, terug vinden op je Mac onder:

<user>/Library/Application Support/MobileSync/Backup

Daar staan je iPhone-backups. Kies je de meest recente, dan zie je een onafzienbare lijst met files met gekke, grote alfanumerieke namen. Daar zitten o.a. foto's die op je iPhone stonden bij, maar ook video's met qik gemaakt. Wat ik deed, was: sorteren op grootte en de lijst van onder naar boven afwerken: kopiëren naar desktop, naam veranderen in naam.mov en dan proberen te openen. De meeste files onderaan waren filmpjes. Ik heb al mijn filmpjes op deze wijze "gered".


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:39.