iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   herinstallatie app mogelijk? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/67366-herinstallatie-app-mogelijk.html)

mystudio 07-08-10 13:52

herinstallatie app mogelijk?
 
Is het mogelijk om een gekochte app uit de store opnieuw te installeren? Ik heb een update van een app gedaan uit de store (Navionics mediterranee) en na de update van deze app doet de applicatie het niet meer. De originele iTunes waarmee ik deze app geinstalleerd heb, bestaat helaas niet meer. Iemand een idee van een workaround? Of wordt het gewoon opnieuw aanschaffen?

Thanks in advance!

eentje 07-08-10 14:28

opnieuw aanschaffen hoeft nooit. als je hem gekocht hebt ooit kun je hem altijd nog keer downloaden zonder opnieuw te hoeven betalen.

heb je net de update gedaan? met beetje geluk staat oude versie nog in je prullenbak. of anders misschin in <documents settings><gebruikersnaam><music>itunes>itunes media>mobile apps nog de oude versie

mystudio 07-08-10 14:47

Hoe bedoel je dat? Houdt dat in dat ik sowieso via de itunes store de app opnieuw zou moeten kunnen downloaden? Ik kan hem daar wel opnieuw aanschaffen, maar, ik zie geen mogelijkheid om hem ook opnieuw te downloaden......

(ik heb de app via de iphone zelf ge-update....via een Wi-Fi verbinding. Helaas dus niet via de itunes store met een laptop)

ButcherJF 07-08-10 15:53

Niets aan de hand. De apps zijn accountgebonden en het maakt niet uit of je ze op de iPhone of de computer koopt/updatet.
Klik op de app in de AppStore, je krijgt vanzelf de melding dat je hem al eens gekocht hebt en kunt hem vervolgens zonder kosten opnieuw downloaden.

mystudio 07-08-10 17:33

Heren, top. Dank voor de reacties. Het is simpeler dan ik dacht. Inderdaad gewoon even opnieuw 'kopen' en dan kan ik hem opnieuw downloaden.

Dank!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:43.