iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Appstore alternatief voor MCleaner (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/70149-appstore-alternatief-voor-mcleaner.html)

CaptainN 27-08-10 23:51

Appstore alternatief voor MCleaner
 
Ik heb sinds vandaag in het bezit van een iPhone 4. Heb inmiddels alles gerestored van m'n oude 2G, maar alleen geen Cydia apps. Ik vroeg mij af of iemand een alternatief weet in de App Store voor MCleaner. Ik gebruikte dit programma om anonieme bellers direct door te sturen naar mijn voicemail. Ik heb al wat zitten zoeken, maar ik kom steeds op Cydia apps uit. Imeand enig idee? :)

CaptainN 02-09-10 19:01

Iemand? :)

Dragon 02-09-10 19:15

Zijn naar mijn weten ook alleen in Cydia te vinden.

taoizt 03-09-10 11:14

Ik moet zeggen dat ik het ook een groot gemis vind sinds ik zonder Cydia werk. Veel handige utilities zoals MCleaner, maar ook het snel kunnen in- en uitschakelen van 3g, Wi-Fi, bluetooth, gebruik van geluids-profielen, batterijbesparende programma's, BiteSMS, custom UI, etc. Ik snap voor een deel de motivaties van Apple om bepaalde zaken onder controle te houden maar voor zo'n dure phone als de Iphone vind ik wel dat ze tekort schieten t.o.v. de concurenten. Sinds ik 4.0.2 heb op m'n 3GS kom ik tot de onaangename conclusie dat ik binnen een dag moet opladen. Met al die tooltjes op Cydia kon ik dat vaak rekken tot 2 dagen werken!

Afijn, wellicht zwicht Apple na genoeg concurentie van overige phones. Hoewel ik een Iphone fan ben, Android is coming....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:24.