iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App update beschikbaar melding - maar niet als ik er op klik (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/72508-app-update-beschikbaar-melding-maar-niet-op-klik.html)

jasper109 20-09-10 22:40

App update beschikbaar melding - maar niet als ik er op klik
 
Beste,

ik heb 3.1.3 op een 3g. Als ik bij mijn itunes-programma kijk, zie ik 57 updates..als ik klik op de mooie knop: '57 updates beschikbaar' maakt de comp verbinding met itunes...en krijg ik de melding dat mijn account geen updates heeft... mijn vraag is, hoe kan dit? Ik heb wel een andere account welke gemachtigd is op mijn computer (voor tomtom), maar dat is dan 1 update.... Ookal zijn de updates alleen maar ter verbetering van ios 4, dan nog zou ik ze moeten kunnen updaten, niet?

t is opzich geen probleem, vind 't alleen weird en mogelijk hebben anderen dit ook al meegemaakt. Ik kan hierover echter helemaal niks op 't forum vinden. Waarschijnlijk ligt 't antwoord dus voor de hand, maar zie ik h'm niet. Wie o wie kan me helpen?

ButcherJF 21-09-10 07:23

Ik zou toch eens inloggen met het andere account, misschien stromen ze dan binnen. iTunes 'denkt' niet altijd even logisch.

Overigens heb ik eenzelfde verschijnsel. Bij mij komt dat doordat het hier onder een US-account aangeschafte apps betreft, die ik toch niet meer gebruik.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:01.