iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Gezocht: beta-testers mobiele site TV.be (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/72626-gezocht-beta-testers-mobiele-site-tv-be.html)

Baeyb 22-09-10 08:36

Gezocht: beta-testers mobiele site TV.be
 
"Binnenkort zal TV.be mobiel gelanceerd worden. Zo zal je via je smartphone de TV-gids kunnen raadplegen, op de hoogte blijven van TV-nieuwtjes en uiteraard opnames op je Telenet Digicorder kunnen plannen.

Net als voor de lancering van de Digiprogrammer organiseren we een beta-test om de dienst uitgebreid te kunnen testen en helemaal klaar te stomen voor het grote publiek. Vanaf nu kan je jezelf kandidaat stellen als beta-tester om zo als eerste ons nieuwe product te kunnen uitproberen. Uiteraard verwachten we in ruil enige feedback over bijvoorbeeld de opbouw en de gebruikservaring van TV.be mobiel."

Bron: Gezocht: beta-testers mobiele site TV.be

Inschrijven: https://spreadsheets.google.com/view...QUJCUG56VGc6MQ

Ben zelf niet zo'n goeie schrijver/tester :O dus misschien dat één van de Belgen hier op het forum wel een reviewtje wil schrijven.
Zal in ieder geval een zeer leuke app worden; herinnering voor programmaatje instellen, oeps net niet thuis bij de melding, effe van op afstand de Digibox programmeren :p

Timmeh_ 22-09-10 09:07

// Discussie verplaatst naar Webapplicaties.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:12.