iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   gegevens/apps op iPhone vervangen door gegevens nieuwe eigenaar? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/73718-gegevens-apps-op-iphone-vervangen-door-gegevens-nieuwe-eigenaar.html)

marly 02-10-10 20:12

gegevens/apps op iPhone vervangen door gegevens nieuwe eigenaar?
 
Mijn zoon heeft mijn oude iPhone 'gekregen', maar wil de apps en gegevens op de iPhone nu uiteraard vervangen door zijn gegevens. Deze zijn reeds in zijn iTunes-account bekend vanuit zijn oude iPod. Wat we ook doen, het lukt niet...! :mad:

We proberen de reservekopie van zijn iPod vanuit zijn iTunesaccount te uploaden naar de iPhone, maar ondanks de melding 'de bestaande apps op de iPhone worden verwijderd', dat willen we dus!) blijven na de excercitie toch de oude gegevens op de iPhone staan, deze zijn niet te openen, en de gegevens vanuit iTunes worden niet geïmporteerd..... Wat doen we fout??? :confused:

Bij voorbaat dank voor reactie!

VincentVl 03-10-10 09:56

hey Marly, is dit nog gelukt?
Ik heb het zelfde probleem. Mijn iPhone was getolen en heb nu een 2e hands gekocht, maar ik krijg mijn apps niet gesynchroniseerd.

Albert

marly 03-10-10 16:27

probleem opgelost!
 
het is opgelost! De truc is dus idd om de nieuwe/ tweedehands iPhone eerst een volledig herstel te geven (tab 'overzicht'), waarna de reservekopie van de gegevens van de eerdere iPhone of iPod vanuit iTunes op de nieuwe tweedehands gezet kunnen worden. Easy as that ;)!

grtz Marly


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:28.