iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Agenda app gezocht (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/73808-agenda-app-gezocht.html)

kvr 03-10-10 23:42

Agenda app gezocht
 
Een beginnersvraag, aangezien ik van het syncen en iCal in andere discussies nog niet veel begreep. Nu ben ik naar het volgende op zoek: een agenda app (eventueel met to do's) die mijn vriend en ik beiden kunnen installeren op onze iphones, gebruiken en delen met elkaar.

Momenteel werk ik met PI lite als agena (ivm wekelijks overzicht) voor privé op mijn iphone. Daarnaast heb ik een aparte to do app (gratis, niets bijzonders). Ik gebruik gmail maar geen google calender. Werk agenda/mail is gescheiden dus dit hoeft niet op iphone binnen te komen. Mijn vriend heeft sinds kort enige tijd een iphone 3GS. Hij laat zijn 'ziggo' mail binnenkomen op zijn iphone (sturen lukt helaas nog niet.... maar dat is een ander iets wat nog opgelost moet worden).

Alvast bedankt voor de tips!

Karen

atek 05-10-10 11:49

Wat je kunt doen is in Google calendar 2 agenda's maken, 1 voor jou en 1 voor je vriend. Hier kun je een kleur aan meegeven zodat ze te onderscheiden zijn. Als je vervolgens Pocket Informant (ik zou wel de volledige versie nemen) laat syncen met google calendar, en je vriend ook, hebben jullie allebei je agenda's en die van elkaar tot je beschikking.
Voordeel is dat je ook meteen een Todo app hebt, waarbij de taken indien gewenst getoond worden in de agenda. Middels een account bij Toodledo kun je ook de taken syncen en op verschillende iPhones krijgen.

kvr 07-10-10 21:41

Bedankt atek! Ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan.

atek 13-10-10 08:08

Geen dank, heb het zelf op de zelfde manier ingesteld en ben er erg tevreden over.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:45.