iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Geen prive afspraken in Calendar ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/78790-geen-prive-afspraken-calendar.html)

aeh 29-11-10 15:06

Geen prive afspraken in Calendar ?
 
Ik zowel mijn iPad als iPhone gesynchroniseerd staan met mijn exchange account van mijn werk.
Ik gebruik die agenda ook voor mijn prive afspraken. In outlook kan ik dan "private" aangeven zodat deze prive afspraak niet in anderen collega's hun agenda staat, tenminste met de tekst afgeschermd.
Echter als ik een afspraak onderweg of in het weekend op mijn iPad of iPhone invoer kan ik dat daar niet aangeven waardoor iedereen het wel ziet.

Weet iemand of er een app is die gesynchroniseerd staat met exchange en die dit wel kan, bij week calendar, die gebruik ik ook vanwege handige week overzichten, maar ook dara kun je geen prive afspraken erin zetten ?

AlexVIP 28-01-11 15:21

Daar liep ik ook al tegenaan. Ook geen oplossing voor kunnen vinden dus zou top zijn als iemand dit heeft uitgevonden en wil delen.

Marvie 29-01-11 12:18

Ik heb een Exchange account met agenda en een prive Outlook agenda.
In Week cal heb ik 2 agenda's staan Calendar (Exchange) en Agenda (Prive Outlook), de Outlook agenda is voor prive afspraken en de andere alleen zakelijk.
In Week Cal hebben de beide agenda's een eigen kleur zodat de afspraken (zakelijk of prive) duidelijk herkenbaar zijn. Op deze manier heb je toch (zo lijkt het) 1 agenda voor zowel prive als zakelijk.

Het is wel belangrijk de juiste agenda te kiezen bij het aanmaken van een afspraak. In de settings kan je een default aangeven waarvoor je de meeste afspraken maakt. Met een dropdown is de andere agenda te selecteren tijdens afspraak maken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:36.