iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Houdini vindt geen files. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/79300-houdini-vindt-geen-files.html)

amsterdam2226 05-12-10 14:30

Houdini vindt geen files.
 
Beste lezers,

Heb het appje Houdini gedownload, waarmee je al je mappen bestanden kan terugvinden, maar als ik 'GO' heb ingetoetst, krijg ik zo'n rood cirkeltje met een streep er doorheen. Hoe kan dat nou?

Met dank voor een eventuele reactie,

Marc

Soepgroente 05-12-10 19:09

Als je deze Houdini bedoeld heb je het volgens mij verkeerd begrepen. Dit doet niet wat jij beschrijft.

amsterdam2226 05-12-10 19:34

Bedankt soepgroente,

Nee, dan moet er blijkbaar een andere zijn. Denk, dat het blijkbaar ook met andere progjes kan. Ben er al zolang mee bezig. Heb al Filesanywhere, Dropbox, etc. uitgeprobeerd. Ik word er gek van. Ik heb een aantal zipbestanden gedownload en ik weet gewoon dat ze er zijn, maar kan ze nergens vinden. Ik kan ze weliswaar, mits ik ze van een website direct download, met een Zipper uitpakken, maar dan is het huilen met de pet op. Geen icoontje refereert aan een installatiebestand. Daarvoor moet ik echt bij mijn bestanden kunnen, en niet bij een verzameling mapjes binnen een programma.

Marc

XIII 05-12-10 21:24

Wat bedoel je in deze context met een installatiebestand?

amsterdam2226 06-12-10 12:01

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door XIII (Bericht 610952)
Wat bedoel je in deze context met een installatiebestand?

Bedankt voor je reactie XIII,

Nou misschien kan ik het 1 en ander aanvullen en ben ik niet volledig duidelijk geweest. Als je een installatiebestand hebt zoals bij Windows, je naast een reeks mappen ook een installatiebestandje hebt (setup). Dat zie ik hier niet. Het vreemde is dat ik met bovenstaande programmaatjes de software, die ik via een website binnen haal (geen apps), het dus niet met bovenstaande programmaatjes kan vinden, maar wel met Goodreader die godbeterhet alleen PDF bestanden kan openen. Als ik op een bestand bij dit programma het bestand open krijg ik een reeks mapjes waar ik niets mee kan doen, programma openen >> 'content' etc. niets om mee te installeren. Heb er aan gedacht om te jailbreaken waardoor de Iphone unlocked is, maar het probleem is dan natuurlijk dat ik dat gedownloade bestand ook weer niet kan openen. Hoop, dat ik nu wat duidelijker ben geweest, XIII.

Marc

XIII 06-12-10 20:46

Nee, ik snap je helaas nog steeds niet...

Wat wil je dan "installeren"?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:07.