iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Rabobank(ieren) app (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/79744-rabobank-ieren-app.html)

Possimpible 10-12-10 18:29

Rabobank(ieren) app
 
Beste mede-iphone gebruikers,

ik heb sinds een aantal maanden de rabobank(ier) app.
GE-WEL-DIG.
Nu zit ik echter met één probleem:
sinds de update naar versie 1.30 is het vereist bij elke betaling (behalve eigen rekening aan eigen spaarrekening en vice versa) je pinpas en random reader te gebruiken.

SU-PER ***.
Weet iemand misschien hoe je terug kunt naar een oudere versie? Het heerlijke was dat je een aparte pincode van 5 cijfers aanvroeg bij de Rabobank en je vervolgens overal je betalingen kon voldoen. Awesome, niet langer je pc opstarten om een acceptgirootje te voldoen. Helaas niet meer dus, stomme randomreader.

Alvast bedankt voor jullie tijd en tips!

milan13 12-12-10 19:45

Ik heb die app ook en vind m ook echt top.
Heb m laatst ook moeten updaten en moest laatst nog een bekeuring:mad: betalen(eigen schuld dikke bult ,ja haha).. maar had daar geen random reader bij of voor nodig...
Misschien ligt t aan de bedragen die je moet betalen...

MrMaikey 13-12-10 13:57

Heb ook een vermoeden dat het ligt aan de ontvanger. Als het een nieuwe begunstigde is dan moet je de E-reader vaak wel de eerste keer gebruiken, als je al eerder naar diegene hebt overgeboekt en hij wordt dus ook herkend door de App dan vraagt ie er vaak niet meer naar.

Zo hoefde ik net een betaling aan mijn verzekering geen edentifier gebruiken (en aan familie gisteren ook niet). Maar anderhalve week terug naar een collega moest ik weer wel de e-reader gebruiken aangezien ik nooit eerder naar diegene had overgeboekt.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:26.