iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App verwijderen die aan het installeren is / op 'wachten'staan (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/80834-app-verwijderen-installeren-op-wachten-staan.html)

eddyboerman 27-04-10 00:36

App verwijderen die aan het installeren is / op 'wachten'staan
 
Vanuit de app store een aantal programma's uitgekozen. Deze programma's blijven nu constant op "wachten" staan. Op een 1 of andere manier worden deze niet binnengehaald. Wat doe ik verkeerd? Of wel, wat is het probleem?:confused:

glaantje 27-04-10 02:30

Dan heb je hem per ongeluk gepauzeerd, tik de app aan dan zou ie van pauze af moeten gaan.
Als dat niet werkt zou ik gewoon ff de hele app verwijderen van je foon en opnieuw downloaden (dat is gratis als je hem al 1 keer hebt aangeschaft).

Een iets duidelijkere topictitel zou ook wenselijk zijn trouwens de volgende keer, hieruit kan niemand wijs worden zonder het topic te openen. :)

Timmeh_ 27-04-10 08:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door glaantje (Bericht 443423)
Een iets duidelijkere topictitel zou ook wenselijk zijn trouwens de volgende keer, hieruit kan niemand wijs worden zonder het topic te openen. :)

// Topic-titel aangepast, gelieve de volgende keer de rapportage-functie gebruiken :)

fuqua 25-06-10 12:24

ik heb een soort gelijk probleem, een app (netwerkradar notabene) die ik wou installeren blijft op wachten staan door juist op dat moment weer problemen te hebben met het 3g netwerk van tmobile. maar nu kan ik de app niet meer verwijderen, niet opnieuw installeren en ook niet op pauze zetten nog daar van afhalen...

heb geprobeerd de springboard te restarten, iphone aan en uit gezet maar geen enkel effect ! :S wat nu ?


nuja zeg, nog geen 5 min na dit gepost te hebben is de app vanzelf na 3 uurtjes verdwenen en heb em zelf weer succesvol kunnen installeren deze keer. vaag zeg.

Joanne20 25-12-10 21:34

App verwijderen die aan het installeren is
 
Hallo allemaal,

Ik wilde een app downloaden van 232 MB uit de app store, maar het installeren duurt me te lang. Daarom zou ik hem graag willen verwijderen, maar hij is nog niet helemaal geinstalleerd. Wanneer ik erop klik zie ik geen kruisje dat ik hem kan verwijderen en wel bij alle andere apps. Ook in Itunes kan ik hem niet verwijderen. Ik heb ook al meerdere keren opnieuw opgestart. Moet ik nu helemaal wachten tot hij is geinstalleerd of zou ik hem al eerder kunnen verwijderen?

Alvast bedankt.

Westwood 26-12-10 00:09

ik heb dit ook, dit is normaal, bij de computer kan je het afbreken. misschien ook een goede update voor 4.3.?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:16.