iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   oude itunes account verwijderen/jailbreak (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/81455-oude-itunes-account-verwijderen-jailbreak.html)

tiger1050 03-01-11 19:38

oude itunes account verwijderen/jailbreak
 
Hallo allemaal,

ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kom niet uit met mijn probleem.

Ik heb een gebruikte iphone 3 gs gekocht die is gejailbreakt, nu heeft de vorige eigenaar zijn gegevens verwijderd, ik heb bij thuis komst een nieuwe itunes account gemaakt alles is ook goed gegaan, ik kan apps kopen, synchroniseren e.d. .

Op de iphone stonden ook al een een hoop apps en spellen nu zie ik steeds dat er apps(17 stuks) zijn die geupdate kunnen worden, als ik die nu wil updaten komt er een itunes acc tevoorschijn van de oude eigenaar, ook in en uitloggen via store helpt niet, ik kan dan echter wel een andere account ingeven, maar bij updaten blijft het adres van de vorige eigenaar komen, wat kan ik doen om deze er uit te krijgen, ik ben echter een beetje een noob dus niet al te moeilijk als het kan :d,

grtjes arius

iWiefring 03-01-11 19:40

De apps blijven aangekochte onderdelen van die persoon, dus waarschijnlijk ben je genoodzaakt deze te verwijderen, en zelf aan te schaffen als je ze leuk vindt. Andere opties heb je niet echt! Of je neemt contact op met de verkoper, en vraagt om z'n account en of hij dan een nieuw account kan aanmaken, maar daarin geef ik je weinig kans dus ik denk dat je genoodzaakt bent alles te verwijderen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:39.