iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Gratis apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/82039-gratis-apps.html)

Kate 10-01-11 15:01

Gratis apps
 
Hoe kun je weten wanneer je een app installeerd dat je er Wi-Fi of 3g voor nodig hebt? Ik heb enkele cursussen eropgezet, zoals italiaans en frans leren, maar heb ik daarvoor Wi-Fi nodig om die cursus te gebruiken? Ik heb het al eens geprobeerd en hij vraag mij wel niet om te verbinden, maar hoe kan ik daar zeker van zijn. Ik zou deze apps graag gebruiken in mijn wagen.

pclahsen 10-01-11 15:13

Ciao Kate, ik zou dan in de auto gewoon eens je dataverbruik van je iPhone checken, kun je zien in je Instellingen menu, en dan Info, ergens onderaan (gegevens Mobiele Netwerk). Dus voor en na een taalsessie even kijken of er MBs bij zijn gekomen. Het gaat je wsch om je dataverbruik, kortom dat je in de auto niet op kosten wordt gejaagd? Verder kun je het na een mnd natuurlijk ook checken op je rekening als die tenminste gespecificeerd is, maar dat kan voor jou te laat zijn natuurlijk.

XIII 10-01-11 15:26

Dan kun je betere mobiele data en Wi-Fi uitzetten en kijken of de App nog werkt.

pclahsen 10-01-11 16:37

Kan, maar er zijn genoeg postings van forumleden die beweren dat er nog steeds dataverbruik is ook al hebben ze alles uitgezet...Ik weet het, dat kan natuurlijk niet, maar meten is weten in dit geval ;)

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door XIII (Bericht 625944)
Dan kun je betere mobiele data en Wi-Fi uitzetten en kijken of de App nog werkt.



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:33.