iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App-in aankopen, opnieuw betalen of niet? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/84681-app-aankopen-opnieuw-betalen-niet.html)

pindaaaa 12-02-11 17:52

App-in aankopen, opnieuw betalen of niet?
 
Na een crash van mijn iTouch heb ik besloten om deze gewoon opnieuw te installeren, dus via een clean install. Nu is mijn vraag, moet ik voor app-in aankopen opnieuw betalen of niet? Ik heb namelijk het level packet van the impossible game ooit gekocht, en het lijkt mij een beetje flauw als ik voor deze opnieuw moet betalen.

~

buscemi 13-02-11 17:20

Ik gebruik een apple Id met familie leden, dus een app 1 x kopen betekend dat we hem kunnen downloaden (gratis) op 4 andere iphones.
Bij in-app purchases geldt hetzelfde dus dat hij gratis is als je hem wil downloaden.
Bijvoorbeeld in de app word lens was er een knop 'check for already purchased items ofzo' en toen kon ik de in-app purchase gewoon gratis downloaden omdattie op een andere telefoon al gekocht was.
Op verschillende fora en sites is duidelijk dat je ze weer gratis kan downloaden, maar er mist nog steeds een knop in de software die dat duidelijk maakt, Apple gaat dat wel verbeteren in de nieuwe updates.
Succes


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:54.