iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   App store verdwenen uit home screen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/89713-app-store-verdwenen-home-screen.html)

m@ikel 22-04-11 15:09

App store verdwenen uit home screen
 
goedemiddag!

ik zat vanmiddag even de instellingen van mijn locatieverzieningen en berichtgeving te veranderen zodat hopelijk mijn batterij wat langer mee gaat.
Ik heb een iPhone 4, 32GB, zwart en hij draait op firmware 4.3.2, nadat ik ermee klaar was viel mij op dat ik de app store niet meer terug vind op mijn home screen... ook via facetime zoeken werkt niet, en als ik via de iphone app van iphoneclub een link open naar een bepaalde app, probeerd hij deze in safari te openen en krijg ik een foutmelding.
Ik heb geen jailbreak uitgevoerd op mijn iPhone.
Ik heb een harde reset geprobeerd door de home toets en de sleep toets ingedrukt te houden totdat het apple logo verschijnt, helaas geen resultaat.

iemand een idee waar dit aan kan liggen? en hoe ik de app store weer terug krijg?

alvast bedankt,
M@ikel

WINDMILL 09-05-11 14:07

Weet het niet zeker, maar denk dat ik je kan helpen. Waarsschijnlijk heb je met de instellingen van je Iphone zitten spelen en de App uitgeschakeld. Kijk eens onder Instellingen, Algemeen en dan Beperkingen. Log hier in en activeer de App Store. Kijk nu een op je homescreen en als het goed is staat hij er weer in.....
Suc6

m@ikel 18-05-11 17:14

sorry was nog vergeten te reageren, daar lag inderdaad de fout;)

bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:35.