iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   ander clickandbuy account gebruiken (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/90053-ander-clickandbuy-account-gebruiken.html)

Dolliteon 28-04-11 13:18

Beste iedereen!

Ik heb een probleempje.
Ik kan al bijna 8 maanden mijn clickandbuy account niet gebruiken.
Ik ben mijn bankpasje verloren, en toen is mijn bankaccount geblokkeerd geweest. Clickandbuy kon ook niets meer afschrijven en heeft uit eindelijk de boel geblokkeerd. Ik kon toen nog wel gratis dingen downloaden.
Een paar maanden geleden is er foutje gebeurd, en dat is dat perongeluk een betaald programma is binnen gehaald. Nu krijg ik de melding dat er nog 3.99 betaald moet worden.
Ik heb geen creditcard dus ik gebruik clickandbuy. Als ik dan naar de website ga, staat er weer dat ik geblokkeerd ben. Een tijdje geleden heb ik wel een code ontvangen op mijn bankrekening om mijn bank rekening te verrieferen. Maar ondanks dat bleef het wel geblokeerd en moest ik bellen of emailen.
Ik heb intotaal 28 keer gebeld, en 37 keer geemaild.
Zo nu en dan probeer ik het, en waarempel! vandaag had ik geluk! ik heb een slissende engelman aan de lijn gehad.
Hij zei dat ik 2 account had (ik heb eigenlijk geen idee, maar ik zou uit frustratie wel een keer een nieuw account hebben gemaakt, bleek achteraf ook zo te zijn want beide gebruikersnamen(email adres) zijn van mij.
Hij heeft het gedeblokkeerd.
Nu zit het zo; het clickandbuy account waar ik 3.99 open heb staan, die doet het niet meer, en dat is tevens het account dat aan mijn apple id is gekoppeld

Het andere click and buy account doet het wel, maar hoe krijg ik die aan mijn apple id gekoppeld???

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen


groetjes marina

ohja, en veranderd dan automatisch mijn account naam op mn iphone zelf?

0rudy0 28-04-11 23:03

Hallo,
nu ben ik nieuw met me iphone maar zit met een vraag..
hoe moet je de apps betale die je wil downloade vn de appstore??
K heb via wat zoekwerk op google ondervonden dat ClickandBuy niet werkt..
hoe doen jullie dat?
gr Rudy

Dolliteon 02-05-11 07:39

Maak zowiezo een Apple ID aan. Waarschijnlijk als je iTunes heb ge´nstalleerd op je computer, en je hang je telefoon eraan, dan zal hij er de eerste keer om vragen om er 1 te maken.
Vervolgens krijg je vazelf te zien hoe je kan betalen. Credit cards kun je vrijwel altijd gebruiken maar ik ben daar persoonlijk geen voorstander van.
Click and buy (daar kom je als je kiest in de setup voor automatische afschrijving) geeft je de mogelijkheid een accountje te maken op hun website (je wordt ff doorgelinkt). Als je iets koop, dan schrijven hun het zonder extra kosten van je rekening af. Als je altijd zeker weet dat je voldoende geld op je rekening heb staan, is dat geen probleem. Maar je moet opletten, koop je een app, dan word het niet direct van je rekening afgeschreven. Dat duurt even. Mocht je rood staan en Clickandbuy kan het niet afschrijven brengen ze direct 15 euro in rekening. De service is waardeloos als je ze nodig heb. Slecht bereikbaar, nooit antwoord op mail van de service dienst enz enz. Als je altijd netjes betaal zijn er absoluut geen problemen. Beetje uitproberen. Twijfel je? Koop dan gewoon iTunes kaarten. Bij dixons, mediamarkt enz. Staat een code op. Die voer je in en dan heb je een tegoed om iets te kopen. Heel veilig.


Ik hoop dat iemand ook een antwoord weet op mijn vraag (van dit topicje)


Xxx

0rudy0 02-05-11 11:23

hey,
ooow oke dus een kaartje kopen dat is het makkelijkste :D k heb namelijk een of andere blokkade op mijn clickandbuy account..waarom weet ik niet ik hem heb aleen aangemaakt en verder nix..maar der staat dus dat ik moet bellen naar de helpdesk..aleen die werkt dus niet en mailtjes kunnen ze niet beantwoorden..
die kaarten kopen is een goede tip dankjewel
gr Rudy


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:20.