iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Verschillende App's functioneren niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/9068-verschillende-app-s-functioneren-niet.html)

Robert M. 09-03-08 23:54

Verschillende App's functioneren niet
 
Hallo iedereen,

Vorige week heb ik mijn IPhone geupdate naar FW 1.1.4, deze was namenlijk gechrased tijdens gebruik :(. Ik luisterde muziek terwijl ik aan het MSNen was en plotseling liep hij vast, na 10 min starte de IPhone zichzelf weer op en gaf aan dat hij in de "Recovery Mode" was. Nadat ik de IPhone had aangesloten aan ITunes werdt de telefoon hersteld en automatisch geupdate (opzich had ik daar geen probleem mee).

Nadat ik de IPhone had gejailbreakt via ZIPhone heb ik hem NL-talig gemaakt via de Installer, Foward message fix, YouTube GPRS fix, All Sources, Apollo, weDict, BSD Subsystem, Open SSH, 1.1.4 Compatibility Patch geinstalleerd.

Nu functioneert de camera van de IPhone niet meer en het foto album ook niet. Als ik deze apps aan tap start het op en sluit zich vervolgens gelijk weer af. Tevens als ik via BBinfo opvraag op welke FW de IPhone draait staat er 04.04.05_G. Het is nu ook niet mogelijk om FW 1.1.4 apps installeren omdat er geen 1.1.4 FW aanwezig is volgens de Installer. Ik heb de IPhone al ge-hersteld maar dit mocht niet baten :(.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en dat ik het probleem duidelijk genoeg heb omschreven.

Robert M.

coen0s 10-03-08 09:26

vreemd,, ik heb zelf nu ook dat youtube soms niet werkt en soms wel waar ik in 1.1.3 nergens last van had, maar miskien zo je kunnen proberen om de FW terug naar 1.1.3 te halen en vervolgens weer naar 1.1.4 ? ik weet niet of dat mogelijk is maar dat lijkt mij de beste stap aangezien je al een herstel gedaan hebt .


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:21.