iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Apple ID doet het niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/92414-apple-id-doet-niet.html)

Shanoy 04-06-11 14:02

Apple ID doet het niet
 
Gister heb ik mijn nieuwe iphone 4 gekregen. Ik heb itunes gedownload en een account genomen bij "Click and Pay" om bij Itunes Store aankopen te kunnen doen.

Als ik vervolgens Itunes open en me voor het eerst ga aanmelden voor de store dan krijg ik eerst ze zien "De Apple ID is nog niet gebruikt met de Itunes Store" Ik klik op "Bekijk" vervolgens ga ik door de betaalwijze van Itunes store, omdat het de eerste keer is moet ik dus een betaaldwijze aanklikken, ik kies voor Click and Pay. Aangemeld en geactiveerd. Vervolgens moet ik dan ingelogd op de Itunes komen, maar helaas kom ikop een site van apple en de sessie wordt afgebroken.

Ik heb van click and buy al een mailtje gekregen dat alles oke is. Wanneer een gratis app wil downloaden op mijn tel en ik mijn apple id moet in vullen komt er te staan:
Deze Apple ID is nog niet gebruikt in de ITunes Store. Tik op Bekijk om in te loggen. Bekijk vervolgens uw accountinformatie. En dan begint het weer opnieuw.

Wie kan mij helpen!!

benBEN 04-06-11 15:31

Deze melding krijg je zodra je op een device voor de eerste keer iets wilt downloaden.. controle niets om je zorgen om te maken

Shanoy 04-06-11 16:11

Ja maar ik kan hierdoor geen apps downloaden, dat is het probleem :-(. Telkens geeft hij die melding zodra ik een app wil downloaden in de app store. Hij pakt gewoon mijn account niet.

daIderphone 16-06-11 11:32

Heb je al een oplossing voor dit probleem? Ik heb exact hetzelfde probleem!

Bubbly 16-06-11 17:58

Hebben jullie al geprobeerd om een (al dan niet gratis; dan hoef je geen betaalgegevens in te vullen) app te downloaden via iTunes op je computer? Wie weet kun je daar je account aanvullen en bevestigen.

Edmoldo 30-11-11 18:30

Is er inmiddels al een oplossing voor dit probleem.

Ik krijg de melding ook steeds in iTunes.

Het downloaden van een gratis app helpt niet.

Bvd,


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:38.