iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   Is iTunes Ping gefixt? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/92958-itunes-ping-gefixt.html)

Bubbly 10-06-11 03:17

Is iTunes Ping gefixt?
 
Hey,

Ik vroeg me af of Ping nog steeds door blijft draaien op de achtergrond of dat het gefixt is door Apple? Ik heb het destijds met beperkingen uitgeschakeld en nooit meer iets over gehoord. Iemand een bronnetje voor me?

Alvast bedankt voor het reageren ;)

Bron: iPC artikel

Bubbly 11-06-11 04:07

Niemand nieuws? :(


*Bedankt aan crew voor het verplaatsen naar dit forum.

Bubbly 16-06-11 03:58

Allerlaatste poging of iemand hiervan afweet, daarna vraag ik een slotje aan en lijkt het me duidelijk dat Ping nog steeds een enorme fail en bug is op het lijstje met Apple mislukkingen die Apple schijnbaar ontkent (batterijslurpers zíjn bugs op een systeem als iOS) :)

Wel té amateuristisch van Apple, zelfs als je product faalt en je het niet meteen eruit sloopt, moet je ten minste de bugs en functionaliteit ervan verbeteren. Ten minste, als je zo'n grote naam hebt als Apple zou dat moeten ;)

Iemand enig idee of dit in iOS 5 is opgelost? Vrij waarschijnlijk heeft geen van de developers hierop gelet, waardoor de batterij veel sneller leeg gaat dan bedoeld. iPC heeft er ook niet op gelet aan de (overigens erg goede) artikelen te zien..

Wat zou ik graag willen dat een van ons bij die teams van Apple zat, die Apple developers hebben geen oog voor onze problemen of geven pas veel later toe.

leontjuh1 24-06-11 12:42

Ik heb zelf iOS 5 lopen op m'n 3GS, maar heb geen idee of die bug al gerepareerd is. Als m'n iPhone in standby staat gaat die in ieder geval een stuk langer mee dan voorheen. Het is ook best lastig testen, maar misschien horen we er later nog wat over.

Voor nu een slotje zoals gevraagd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:10.