iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Apps (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/)
-   -   iPhone music app pauzeert/start/stopt willekeurig => headphones? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f63/iphone-apps/94298-iphone-music-app-pauzeert-start-stopt-willekeurig-headphones.html)

HowowcanIgo 29-06-11 09:18

iPhone music app pauzeert/start/stopt willekeurig => headphones?
 
Gisteren tijdens het lopen begon m'n music app de muziek vanzelf te pauzeren. Er werd ook een dubbele beep/toon afgespeeld (misschien niet altijd). Ik gebruik de in-ear headphones van Apple. Terwijl track ik mijn workout met Endomondo. Het was alsof het toestel verschillende instructies kreeg want als ik de afstandsbediening van de headphones gebruikte werkte het soms elkaar tegen. De muziek begon dan ook even vooruit te spoelen en zo...
Ik gebruik m'n iPhone nu al 2 maanden om te lopen en tot nu toe geen last gehad.
Kan dit door vocht (zweet) in de afstandbediening van de headphones zijn? En die beepjes?

Bedankt voor jullie antwoorden!

Howow

iJordi 29-06-11 10:32

Ik heb ook zoiets gehad. Hij spoelde willekeurig door, stopte en pauzeerde gewoon midden in een nummer.

Probeer eens andere headphones. Toen ik dit probeerde was dit helaas daarmee niet opgelost. Misschien bij jou wel.

Toen dat dus niet werkte heb ik een nieuwe headphonejack gekocht (uit China, Duitsland of Engeland ofzo) van eBay. Ik heb hem in m'n iPhone ingebouwd en het probleem was opgelost.


Ik zie dat je een iPhone 4 hebt, dus ik raad het je aan om de headphonejack te laten vervangen door iemand met ervaring. Ik hoop dat je je iPhone kan fixen.

Ps. Het is natuurlijk niet zeker if het de headphone jack is. Het kan ook inderdaad door vocht komen.

HowowcanIgo 29-06-11 16:59

Ik heb er ook even naar gegoogled en vond door op 'double beep' te zoeken ook hits over de stembediening. Misschien heb ik deze per ongeluk geactiveerd...

Ik ga eerst even proberen of dit een wederkerig probleem is of niet voor ik m'n iPhone open breek, maar bedankt voor je antwoord.

Howow

HowowcanIgo 30-06-11 20:32

Het lijkt wel degelijk door slechte contacten met de koptelefoon te komen. Vraag me af een koptelefoon zonder afstandsbediening dit zou hebben?
Het gebeurt bij het naar links of rechts duwen van de koptelefoon en ook bij het licht verschuiven van de achterkant van de iphone ('k weet niet of dit al altijd zo was, maar ik kan die lichtjes bewegen).

Howow


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:20.