iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Navigon: in-app aankoop: 'kan geen verbinding met server maken' (Live Traffic) (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/101045-app-aankoop-geen-verbinding-server-maken-live-traffic.html)

ballegooier 14-10-11 17:31

in-app aankoop: 'kan geen verbinding met server maken' (Live Traffic)
 
Sinds de update naar iOS5 lukt het me niet meer om de in-app aankoop Live Traffic te installeren. Als ik op 'koop' tik, krijg ik netjes een melding dat ik deze al eerder had gekocht en op 'OK' kan tikken om opnieuw te downloaden.

Ik krijg steeds de melding dat Navigon geen verbinding kan maken met de server, en dat de eerstvolgende keer dat de app opnieuw gestart wordt, Live Traffic geactiveerd zal worden.

Deze melding blijft zich maar herhalen, ook na herstarten van het toestel. Als ik bij 'Extra' kijk, zie ik achter Live Traffic een soort zandlopertje.

Hebben meer Navigon gebruikers dit probleem?

Anchye 19-10-11 17:55

Ja ik heb gisteren de IOS5 update gedaan en heb precies hetzelfde met Navigon. Ik kan Navigon dus al helemaal niet opstarten, dus sowieso Live Traffic ook niet. Is er misschien inmiddels al meer duidelijkeheid over dit probleem?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:11.