iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   lokatiebepaling azie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/109637-lokatiebepaling-azie.html)

Mathilde9900 14-01-12 03:20

lokatiebepaling azie
 
hallo,
ik ben op zoek naar offline kaarten van azie, waarbij de gps mijn lokatie aangeeft.
Hierbij wil ik dus de telefoon in vliegtuigmodus zetten, zodat ik geen kosten kan maken in het buitenland.
Ik heb dit geprobeerd met navigon, maar het laden van kaarten duurt heel lang of helemaal niet. Daarnaast heeft hij bijna nooit geen gps-ontvangst en doet hij dus niets.
Ik ben al een paar uur op diverse forums aan het lezen, maar er is niemand die echt duidelijkheid geeft of bijvoorbeeld sygic werkt.
En ik hoop dat iemand mij een goede oplossing kan geven voor het geval ik weer eens in de jungle verdwaald ben en ik met de gps van mijn telefoon kan zien waar ik ongeveer ergens ben en welke kant de juiste richting is etc.
Net kwam ook nog de mogelijkheid van fiets navigatie ter sprake, maar daarvan heb ik nog niet een kaart voor azie gezien.
groet
Mat

huibregt 14-01-12 11:23

In vliegtuigmodus wordt ook de GPS ontvangst uitgeschakeld, dus geen enkel navigatie programma zal dan werken. Om datakosten in het buitenland te vermijden is uitschakelen van dataroaming echt voldoende (staat overigens standaard al uit), je hoeft 'voor de veiligheid' echt niet alles uit te zetten om geen datakosten te hebben.
Als dataroaming uit staat heb je in het buitenland dus gewoon GPS-navigatie zonder kosten, als tenminste de kaarten op je iPhone staan en niet ter plaatse gedownload moeten worden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:27.