iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Sygic: Kaarten (tijdelijk) verwijderen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/109852-kaarten-tijdelijk-verwijderen.html)

Gekko 16-01-12 20:00

Kaarten (tijdelijk) verwijderen
 
Hallo mede reaguurders,

Ik heb zelf Sygic Europa aangeschaft een tijd geleden en wilde weten of het mogelijk is om via DiskAid kaarten uit de App te halen die ik niet gebruik? Ik heb geprobeerd om in de mappen te zoeken, maar ik kan het niet vinden.
Mogelijk dat iemand dit al gedaan heeft of weet waar ik moet zoeken?
Ik heb geprobeerd via de zoekfunctie dit te vinden, maar kon het niet vinden. Zoekopdrachten?? Kaarten, Landkaarten, Sygic mappen e.d.

Ik hoor graag van jullie.

Buur 17-01-12 03:18

Ik heb een kopie van de .ipa eens geopend op mijn Mac (een .ipa is eigenlijk niks anders dan een .zip en kun je dus unzippen, de pakketinhoud bekijken, er evt. dingen in veranderen, later weer zippen en dan hernoemen naar .ipa; ik hoop dat dat ook zo werkt onder windows... altijd uitproberen op een kopie!).
In /Payload/Sygic Aura/ zit een map genaamd auramap, daarin staan de landkaarten per land in z'n eigen map met de landafkorting aan het begin van de mapnaam. De wcl moet in ieder geval blijven staan, heb ik "ergens ooit eens" iets over gelezen (wat ik me daarvan herinner, is dat dat een soort wereldkaart inhoudt en als referentie gebruikt wordt).

Ik weet echter niet of het verwijderen van een aantal van die kaarten de werking niet gaat beïnvloeden... Ik heb nooit de behoefte gehad om ruimte te besparen op die manier.
Als jij het wilt uitproberen, wil je dan ook wat terug laten weten hier? Voor mijn nieuwsgierigheid, maar waarschijnlijk ook die van anderen die ruimte zouden willen besparen? Alvast bedankt!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:16.