iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Navigatie voor VS & Canada (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/111747-navigatie-voor-vs-and-canada.html)

ErikvT 09-02-12 11:55

Navigatie voor VS & Canada
 
Beste Forumbezoekers!

Komend jaar ga ik met mijn partner rondreizen door het noordoostelijke deel van de Verenigde Staten en het zuidelijke deel van Canada.

Nu wil ik ook daar graag mijn iPhone4 (en mogelijk ook mijn vriendin’s iPhone 3GS en onze iPad2) gebruiken om ons daar over de verschillende wegen te loodsen. Uiteraard ben ik in de Appstore wat gaan rondneuzen, maar vond hier vooral losse navigaties voor de VS en Canada. Daarnaast verschillen ze ook allemaal nogal sterk van prijs. Voor een goede navigatie ben ik uiteraard best bereid om wat te betalen

Wie kan mij een goede tip geven ? Het liefst dus voor een Navigatie voor de VS en Canada 2in1 ?

Alvast bedankt

Bomans 09-02-12 12:12

Mijn tip ...

koop een aparte tomtom gps (of leen er eentje van een vriend) en hou je iPhone in je zakken. Zal je veel gevloek besparen.

Zo heb ik veel plezier gehad aan mijn rondrit. Afstanden van 500km per dag en meer zijn niet vreemd, dus dat ding hangt de hele dag aan de lader.

MiDe74 16-02-12 20:39

eens met Bomans.
je kunt wel bv navfree gebruiken voor af en toe wat te checken op je iphone ofzo maar echt navigeren (dus het apparaat aan je ruit hangen en een hele dag een route rijden) is toch echt prettiger met een stand alone tomtom.
gewoon een 2e hands tomtom op de kop tikken voor weinig geld en er een Amerika kaart op gooien.

al heel wat keren gedaan en altijd perfect gegaan! (gebied waar je naar toe gaat is echt heel mooi! Bekijk de Niagara Waterfalls vanaf de Canadese kant! Allebei kan ook natuurlijk maar als je moet kiezen kies dan voor de Canadeese kant)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:34.