iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   NavFree GPS Kaart NL en BNL overlappen elkaar niet. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/116544-navfree-gps-kaart-nl-bnl-overlappen-elkaar-niet.html)

ahgjsoree 18-04-12 00:44

NavFree GPS Kaart NL en BNL overlappen elkaar niet.
 
Hoi,

Ik gebruikte al een tijdje de gratis app van Navfree. Hiermee had ik zowel op mijn iPhone als iPad de NL kaart. Deze hield natuurlijk bij de grens op dus kocht ik de kaart van de Benelux. Nu ben ik een groot gedeelte van NL kwijt. Belgie en Luxemburg zijn wel ok. Dus gooide ik mijn hele app eraf en ging terug naar de basis (NL). Nu heb ik wel weer dat grote stuk van NL maar mis ik datgene wat het wel deed in de BNL kaart. Iemand een idee hoe ik of de BNL goed krijg of hoe ik aleen NL weer goed krijg. Het overlapt elkaar nagenoeg precies. Op de NL houdt het richting het noorden ten noorden van de grote rivieren op en is het grijs, op de BNL precies andersom. Ik woon in Breda en werk in Almere en moet wel eens over de grens naar Belgie. Knap onhandig dus.

colliehome 18-04-12 09:34

Best eens de Dev mailen ivm je probleem. Het is mss gekend en anders kan hij je wel helpen

seegers 25-04-12 21:17

ik zie heel Nederland niet bij de kaart Benelux, bij Navfree Netherland is mijn eigen straat onbekend, kijken op de kaart geeft aan dat de naam van een straat verderop als naam van mijn straat wordt weergegeven, terwijl ik er al 40 jaar woon en de straat onbekend is, waardeloze zonde van de centen en vooral van de tijd die al het gepruts om het aan de gang te krijgen heeft gekost, Applle zet deze zooi gauw eens op de zwarte lijst

jandj 16-09-12 12:51

Navfree nl
 
Kijk op 22/9 even naar Kassa Ned 1


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:42.