iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Offline routeplanner (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/129931-offline-routeplanner.html)

teeceetje 18-11-12 00:50

Offline routeplanner
 
Hallo, bestaat er een routeplanner voor Europa. Deze zou moeten in staat zijn om offline afstanden tussen 2 steden te berekenen. En niet vanaf de locatie waar je momenteel bent. Vb. Valencia via Madrid naar Parijs : welk is het totaal aantal km.

ballegooier 18-11-12 14:38

Bij oa Navigon en ik denk ook andere navigatie apps kun je zelf een route laten berekenen tussen verschillende punten (adres of POI) zonder dat je op dat moment op dat adres aanwezig bent.

Hier kun je een voorbeeld bekijken van hoe dat bij Navigon kan: (ik heb 2 willekeurige adressen / POI's genomen, waar ik zelf niet ter plaatse ben)
My Files

Je kunt zo vantevoren een bepaalde route bekijken of bestuderen bijv hoe lang de reistijd zal zijn (bij Navigon klopt die nooit, dus dat doe ik meestal mbv Google Maps. Ook daar kun je gewoon 2 adressen invoeren waar je op dat moment niet per de aanwezig bent, om een route te laten berekenen. Maar Google
Maps is dan weer niet 'off-line' / heeft z'n kaarten niet lokaal allemaal bij de hand)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:19.