iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Software: Kaarten-app favorieten laden niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/159880-kaarten-app-favorieten-laden-niet.html)

verheesen 29-10-14 13:00

Kaarten-app favorieten laden niet
 
Sinds de upgrade naar ios8 en yosemite heb ik een vreemd probleem. De favorieten worden niet meer geladen. Ik kan ze wel zien en aanklikken maar daarna gebeurt er niks. Dat geldt voor mijn iphone6 mijn ipad en ook op de Mac.
Bijzondere is dat er twee zijn die het wel doen maar de rest niet. Voeg ik een nieuwe toe dan doet die het evenmin. Alles wordt keurig gesynchroniseerd over alle apparaten.
Nog vreemde is het dat als ik de favoriet opzoek via de zoekfunctie in de kaarten app het adres wel wordt geladen en de route keurig wordt weergegeven. Maar dus niet door het aanklikken van een van de favorieten.
Herkent iemand dit probleem en vooral is er een oplossing? Gewoon nieuwe favorieten aanmaken werkt dus niet. En o ja op de Mac kan je meer informatie zien bij de favorieten en het adres staat er keurig in. Maar goed dat is ook wel logisch want via de zoekfunctie doet ie het wel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:12.