iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Navigon: Route aanpassing door verkeerssituatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/174946-route-aanpassing-door-verkeerssituatie.html)

Vic55 18-11-16 21:15

Route aanpassing door verkeerssituatie
 
Ik maakte vanavond voor de eerste maal een test ritje met Navigon als navigatie. Ik had de indruk dat de route automatisch onder invloed van de verkeerssituatie werd aangepast. Kan er me soms iemand melden of dit automatisch aanpassen kan uitgeschakeld worden of dat de aanpassing enkel
op verzoek of na akkoord aangepast word. Niet dat ik graag in de file sta hoor, maar zo maar puur automatisch vind ik niet erg leuk.

Mvg, Vic

Vic55 19-11-16 09:32

Ik moet eerlijk bekennen dat ik me waarschijnlijk zal vergist hebben gisteravond, het was de eerste keer dat ik Navigon gebruikte en ik heb nadien gezien dat ik een verkeerd adres ingegeven had, en omdat ik de omgeving heel goed kende begreep ik de door Navigon aangegeven weg niet zo goed en dacht waarschijnlijk verkeerdelijk dat de route door Navigon aangepast werd door de verkeersdrukte. Wat mij betreft mag dit topic gesloten of verwijdert worden. Tenzij zo een route aanpassing door de verkeerssituatie functie toch zou bestaan dan lees ik natuurlijk graag hoe je die dan gebruikt.

Mvg, Vic

MCNO 19-11-16 17:32

Volgens mij is dat de "dynamische route"

Maar ik gebruik dat nooit meer, heb het een x aangehad toen stuurde dat #%<>$ ding me van de A1 de afrit naar de A28 op om vervolgens weer de A1 op te rijden.
Helaas staat dat stuk afrit altijd vol met file...

putnik 13-11-17 21:33

Let op bij keuze van de route. Vaak krijg je de keuze van twee of drie verschillende routes aangeboden.Kies niet de kortste, dan krijg je geheid dat verhaal van MCNO


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:24.