iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   TomTom: TomTom werkt aan off-board navigatie: ideaal voor de iPhone (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/24655-tomtom-werkt-off-board-navigatie-ideaal-voor-de-iphone.html)

iCulture 03-11-08 17:10

TomTom werkt aan off-board navigatie: ideaal voor de iPhone
 
Navigatie op mobiele telefoons had bij TomTom de laatste jaren geen hoge prioriteit. Er viel genoeg geld te verdienen met GO- en ONE-apparaten, terwijl de telefoon- en pda-software zo gemakkelijk te kraken was dat er vaak niet eens voor werd betaald. TomTom beweerde dat er geen duidelijke businessmodellen voor mobiele navigatie waren en de kans [...]

Lees verder over: TomTom werkt aan off-board navigatie: ideaal voor de iPhone

Mwfadebeer 03-11-08 17:20

het zou mooi zijn als er een hybride variant zou komen. Zeg maar "best of both worlds"
via de server je route berekenen en eventuele nare verstoringen vermijden. Dat opslaan op je telefoon. Grote wijzigingen zoals files, ongeluk, verstoring gepushed naar je telefoon met alternatieve route.
idee?

Rudy H 03-11-08 17:45

Pff, ik zou gewoon betalen voor TT lokaal opgeslagen op mijn iPhone hoor...en al weet ik dat die software te kraken is en ik niet zou hoeven betalen, voor zo'n veelgebruikt en goed werkend product tel ik mijn euro's graag neer (nou ja, graag ;-)). Maar TT had toch al hun navigatiesoftware draaien op de iPhone? Apple lag toch dwars? Of toch niet nu? :confused:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:01.