iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   xGPS: xGPS in het buitenland. (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/31338-xgps-buitenland.html)

pgorel 12-03-09 11:50

xGPS in het buitenland.
 
Ik ga vanavond op wintersport, en ik heb al verschillende berichten gelezen over dat als je naar het buitenland gaat en geen hoge kosten wilt hebben, dat je dan data roaming moet uit schakelen. Nu zit ik net op me iphone te kijken en het blijkt dat dat nooit aan heeft gestaan bij mij, en heb er nooit wat van gemerkt.

Maar nu heb ik me twijfels, is het genoeg om alleen roaming uit te zetten? Ik heb ook me mail op handmatig staan enzo. Aangezien me internet gewoon nog steeds werkt, of misschien moet ik vragen wat is data roaming percies?
en hoe gaat dit met de software xGPS? ik heb die software op me iphone geinstalleerd (en dat werkt nu ook zonder data roaming) en het zou handig zijn als ik dat dan ook echt kan gebruiken in het buitenland zonder dat ik een hoge rekening krijg...

Ik hoor graag van jullie ben wel benieuwd, want ja navi in de auto heeft ook geen internet verbinding nodig (alleen GPS) om te kunnen werken. dus hoe zit het met de navi software op de iphone?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:37.