Signaalsterkte GPS

Signaalsterkte GPS discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Toch opvallend,telkens er een iPhone binnen gaat voor reparatie is het vanwege vochtschade ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 28 August 2009, 17:09
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Toch opvallend,telkens er een iPhone binnen gaat voor reparatie is het vanwege vochtschade?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 28 August 2009, 17:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Toch opvallend,telkens er een iPhone binnen gaat voor reparatie is het vanwege vochtschade?
hebben meerdere mensen dit gehad ? (gemeld gepost of forums? heb je links?)
  #63  
Oud 29 August 2009, 02:48
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fuqua Bekijk bericht
hebben meerdere mensen dit gehad ? (gemeld gepost of forums? heb je links?)
Dat hebben hier nog mensen gepost ja,beetje zoeken,weet niet vanbuiten waar dat juist staat maar zal mss in de topic problemen staan of tik eens in de zoekfunctie vochtschade wie weet vind je het dan meteen.
  #64  
Oud 31 August 2009, 13:42
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Op vakantie geweest in Duitsland en zowel Tomtom als Navigon gebruikt..

Wat een ellende! Continu GPS uitval. Echt slecht! Zowel Tomtom als Navigon deden het gewoon niet goed. Met een licht plusje voor Navigon.

Je kunt dus beter je geld sparen en een Tomtom tegen de voorruit plakken!
  #65  
Oud 31 August 2009, 16:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske1973 Bekijk bericht
Op vakantie geweest in Duitsland en zowel Tomtom als Navigon gebruikt..

Wat een ellende! Continu GPS uitval. Echt slecht! Zowel Tomtom als Navigon deden het gewoon niet goed. Met een licht plusje voor Navigon.

Je kunt dus beter je geld sparen en een Tomtom tegen de voorruit plakken!
dan heb je dus gewoon een brakke gps, dat hoort niet. maar hoogst waarschijnlijk als jm opstuurt krijg je melding terug dat er vochtschade is. apple/tmobileicon/solidvision antwoord op alles.

mijn advies, zoek in de buurt of er een gsm reparatie bedrijfje is en laat je gps module vervangen (mits mogelijk, afhankelijk of het bedrijf aan het voor iPhone geschikte module kan komen) daar ga ik nu ook mee bezig.
  #66  
Oud 31 August 2009, 18:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Berichten: 64
Standaard

Hou het hier in de gaten.
Bedankt voor de tip. Maar vraag me af of het volledig is toe te schrijven aan de hardware.. Misschien is met een software update ook het een en ander te verbeteren?
  #67  
Oud 31 August 2009, 18:43
Harley4's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Locatie: Grunn
Berichten: 674
Standaard

Zie hier hetzelfde hoor, ligt gewoon aan de waardeloze GPS in de iPhone
  #68  
Oud 31 August 2009, 19:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 17
Standaard

Op mijn eerste iPhone 3G had de GPS-chip veel moeite met het vinden van een signaal en mijn locatie, duurde vaak rond de 30 seconden.

Maar sinds ik een nieuwe Iphone heb gekregen (haarscheurtjes-verhaal) werkt GPS geweldig, vrijwel direct een fix en zelfs binnen in huis.

Brakke chip lijkt mij ook, of in ieder geval een groot verschil in kwaliteit. Zou wat wezen voor Apple met al die apps die met GPS werken...
  #69  
Oud 31 August 2009, 20:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door frenske1973 Bekijk bericht
Hou het hier in de gaten.
Bedankt voor de tip. Maar vraag me af of het volledig is toe te schrijven aan de hardware.. Misschien is met een software update ook het een en ander te verbeteren?
ik heb alle updates en typen resets geprobeerd, no succes.

ik lees uit verschillende berichten dat je de vochtstrips aan de buitenkant zijn bevestigd, in de jackplug aan de bovenkant en de laadconnector aan de onderkant, kan iemand dit bevestigen ? merkt iemand verkleuring op ?
  #70  
Oud 31 August 2009, 20:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fuqua Bekijk bericht
ik heb alle updates en typen resets geprobeerd, no succes.

ik lees uit verschillende berichten dat je de vochtstrips aan de buitenkant zijn bevestigd, in de jackplug aan de bovenkant en de laadconnector aan de onderkant, kan iemand dit bevestigen ? merkt iemand verkleuring op ?
iPhone and iPod: Water damage is not covered by warranty

met een zaklamp in schijnen en je kan het zien als ze verkleurd zijn of niet
  #71  
Oud 31 August 2009, 20:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2009
Berichten: 199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kal_el Bekijk bericht
iPhone and iPod: Water damage is not covered by warranty

met een zaklamp in schijnen en je kan het zien als ze verkleurd zijn of niet

en de andere aan de laadconnector kant kun je die wel gewoon direct met het blote oog zien ?
  #72  
Oud 31 August 2009, 21:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fuqua Bekijk bericht
en de andere aan de laadconnector kant kun je die wel gewoon direct met het blote oog zien ?
in de klaarte kijken en je ziet het idd
je moet soms wel goed kijken (ongeveer in het midden)
  #73  
Oud 31 August 2009, 23:52
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2008
Locatie: Eibergen
Berichten: 74
Standaard

ligt idd aan de iPhone, gps is gewoon waardeloos, ligt ook aan waar je rijd, bij mij de buurt valt hij CONSTANT weg, om de 5 min
  #74  
Oud 1 September 2009, 18:00
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Re-radiating is the solution voor de brakke gps chips !!!!
  #75  
Oud 8 September 2009, 20:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 8 September 2009
Berichten: 1
Standaard Is het de chip of de software?

Ik heb ook dit probleem met slechte gps fix/ontvangst op mn 3G. Ik zocht wat op andere fora en vond mensen die stelden dat het veel beter was met OS 2.x ipv 3.x. Dat zou impliceren dat het een software probleem in het OS is waar Apple een fix voor zou kunnen invoeren.

Of reradiating zou helpen bij een iPhone die zelfs in de open lucht, buitensteeds, slechts moeizaam of helemaal geen GPS ontvangst krijgt vraag ik me af.
  #76  
Oud 11 September 2009, 21:11
» iPhone US 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 September 2009
Berichten: 10
Standaard

nou bij my ik heb een 2g iPhone tje ik krijg helemaal geen signaal??heb de instellingen nagekeken ook nada
  #77  
Oud 11 September 2009, 21:41
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meno Bekijk bericht
nou bij my ik heb een 2g iPhone tje ik krijg helemaal geen signaal??heb de instellingen nagekeken ook nada
Dit is toch een grap of wat?
  #78  
Oud 12 September 2009, 09:00
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door meno Bekijk bericht
nou bij my ik heb een 2g iPhone tje ik krijg helemaal geen signaal??heb de instellingen nagekeken ook nada
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RudydG Bekijk bericht
Dit is toch een grap of wat?
Ik denk het, uiteraard weet meno dat de 2G helemaal geen GPS-chip heeft.....of toch niet ?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #79  
Oud 12 September 2009, 14:02
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Voorzover ik weet kan je geen gps gebruiken op en 2g,rofflll.
  #80  
Oud 12 September 2009, 15:47
» iPod touch 16GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 August 2009
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Voorzover ik weet kan je geen gps gebruiken op en 2g,rofflll.

Daar hebben ze al een tijdje geleden de iGPS360 voor uit gevonden.

Zoals elders al vermeld heb ik zo`n ding op m`n ipod
Tomtom werkt zeer moeilijk met deze hardware
constante gps verlies.
navigon werkt er ook mee, heb tot nu toe één keer gemerkt dat ontvangst weg viel.
Sygic werkt prima, heeft ook een sterkte signaal aanduiding en deze geeft altijd vol ontvangst aan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
indicatie signaalsterkte altijd 1 streepje bmonninkhof iPhone algemeen 5 27 May 2011 21:33
iPhone: Aanbieder signaalsterkte ikkeg Jailbreak 6 24 May 2011 12:19
GPS signaalsterkte weergeven Timber01 iPhone Navigatie 0 4 March 2011 09:10
3G signaalsterkte app? Schroef iPhone Apps 1 12 December 2009 14:31
signaalsterkte-icoon waardeloos / 3G-probleem ? omikron777 T-Mobile 13 19 November 2008 20:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.