iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   GPS problemen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/40322-gps-problemen.html)

Xavifunky 24-07-09 17:12

GPS problemen
 
Ik weet al direct dat er héél veel GPS problemen zijn, heb ook al echt ALLES geprobeerd op het forum (restore, buitenleggen, instellingen resetten, locatiewaarschuwingen, herstarten, ....) maar echt niks werkt. Ik blijf volgens m'n iPhone maar ni Washington.

Sinds dat ik mijn iPhone gekocht hebt werkt de GPS al niet. Ik heb een 3G en draai firmware 3.0 zonder jailbreak. Ik heb Mobile Vikings (België).

Volgens het (verschrikkelijke-)mobistar personeel uit mijn lokale Mobistar winkel moet ik een Mobistar abonnement kopen om GPS werkend te krijgen. Dat kan natuurlijk niet. Ik heb al opgenomen met Mobile Vikings en volgens hun zou het wel perfect moeten werken met een MV abonemment. Wie kan dit bevestigen?

ButcherJF 25-07-09 11:03

GPS heeft inderdaad niks met je telefoonabonnement te maken.
Misschien moet je eens aan dat personeel van die winkel vragen of ze een TomTom o.i.d. hebben en wat voor telefoonabonnement ze daar dan bij hebben om GPS werkend te krijgen. Wellicht dringt het dan tot ze door dat ze onzin vertellen.
Als je alles geprobeerd hebt wordt het nu tijd garantie te eisen.

Xavifunky 25-07-09 17:49

Met een Proximus kaartje werkt GPS wel... maar met m'n MV niet :'(


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:45.