iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Hardware: TomTom Carkit Ervaringen - Verzameltopic (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/42155-tomtom-carkit-ervaringen-verzameltopic.html)

mrfred 28-03-12 23:04

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door johanwillemsen (Bericht 783590)
ik heb sinds vandaag de iphone 4S, opladen en gps enz gaat gewoon naar behoren nadat ik even de houden heb beplakt met plakband.

alleen heb ik een ander probleem, ik speelde altijd muziek af via de carkit op de autoradio die ik doormiddel van aux had aangesloten.
Alleen nu speelde de iphone 4S al het geluid gewoon af via de speakers van de telefoon zelf en niet via de TT carkit.

Iemand dezelfde ervaring of een oplossing hiervoor.

waarschijnlijk ligt dat aan je plakband,bel even met TomTom voor een houdertje(adapter)speciaal voor de 4s,bijdeway is die gratis

Xplod 30-03-12 11:31

Je kan er inderdaad een rubbertje voor krijgen die je dan over dat ruggesteunblokje voor je iPhone, aan de onderzijde van je car-kit, moet kleven.
Oorspronkelijk had ik dit destijds niet bij mijn TT carkit gekregen, de 4 en zijn opvolgers waren trouwens nog niet op de markt, maar toen de kit terug moest wegens een falen van de rubber-nap kreeg ik een nieuwe en daar zat het rubbertje dan wel bij. Nice.

corne64 30-03-12 11:42

Ik heb gisteren een nieuwe gehaald voor 45 euro bij Halfords in Tilburg. En die werkt ook gewoon hoe het hoort met mijn 4S. Ze hebben er trouwens nog eentje meer voor dat bedrag.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:17.