iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Hardware: GPS in buitenland? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/43209-gps-buitenland.html)

Chickpoint 14-08-10 05:44

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door MrGangstaInc (Bericht 530287)
kheb al slechte revieuws gelezen over die TomTom-Craddle...


Ik heb een TomTom-Craddle en ik heb er eigenlijk helemaal geen klachten over. Als ik hem aansluit heb ik eigenlijk altijd fix voor ik mijn auto gestart heb, iPhone in de Craddle heb gezet en mijn bestemming ingevoerd. Maar ook in dicht bebouwde gebieden (lees veel flats of bomen) blijft hij perfect navigeren.

Over het verhaal: kosten en TomTom. Ik ben chauffeur voor beroep en gebruik eigenlijk alleen nog maar TomTom voor mijn navigatie omdat ik er dan zeker van ben dat ik de meest recente kaarten heb. Voor de rest heb ik in het buitenland nog nooit extra kosten gehad, dit waarschijnlijk ook omdat ik data-roaming standaard uit heb staan. En in combinatie met de TomTom-Craddle heb ik eigenlijk altijd direct een GPS-fix, maar dit is ook vanwege het feit dat mijn sigarettenplug niet geschakeld is en de GPS van de Craddle continu aan staat.

CWH 14-08-10 09:50

Omdat mijn Renault een warmtewerende voorruit heeft duurde het nogal lang voordat Navigon een fix had. Bovendien hield hij die, zeker in stedelijk/bosrijk gebied, niet altijd goed vast. Ik had uit mijn "Nokia tijdperk" nog een Holix bt muis liggen. I.c.m. RoqyBT werkt dit nu perfect! Snelle fix, ook in buitenland, en vaste fix.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:37.