iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   Navigon: Navigon USA vind contacten niet (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/48990-navigon-usa-vind-contacten-niet.html)

Breuf 25-11-09 23:10

Navigon USA vind contacten niet
 
Als ik in Navigon USA als bestemming een contact uit mijn adresboek ingeef, krijg ik de melding dat het adres niet wordt gevonden. Als ik het adres handmatig invoer in de Navigon app wordt het wel gevonden. Als ik het adres vanuit de app kopieer naar het adresboek wordt het nog steeds niet gevonden.

Dit geldt voor alle Amerikaanse adressen die ik in mijn contacten heb staan. De Europa uitvoering van Navigon vindt mijn Nederlandse adressen wel.

Heeft iemand hetzelfde probleem en hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt

huibregt 26-11-09 12:47

Kijk even in je contacten-gegevens van de betreffende adressen onder 'wijzigen > adres'; direct links boven het toetsenbord zie je dan een veld met het land. Dat moet wel op "Verenigde Staten" staan.
Ik had ook een aantal buitenlandse adressen die Navigon niet kon vinden en in de contacten gewoon het juiste land lieten zien, maar waar in het genoemde wijzigingsveld toch NIET het juiste land stond.(vraag me niet hoe dat kan...). Even aanpassen in de wijzigingsmode en voila, hij kon ze nu wel vinden.

Breuf 26-11-09 18:16

Ik dacht inderdaad dat dat het was maar de adressen hebben het goede land (Verenigde Staten).

AukeDros 14-01-10 13:53

Hier hetzelfde probleem; alle buitenlandse adressen uit het Apple adresboek pakt Navigon niet, hij maakt er iets Nederlands van dat erop lijkt...
Geprobeerd met; BelgiŽ, Belgium, BELGIUM, wat doe ik verkeerd??


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:42.