iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   no data available bij gebruik Roqy bluetooth (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/51450-no-data-available-gebruik-roqy-bluetooth.html)

ABKtje 05-01-10 18:36

data not available bij gebruik Roqy bluetooth
 
Wie kan mij op weg helpen svp? Tot op heden werkte Roqy BT in combinatie met GPSmuis en TomTom goed op mijn gejailbreakte iphone 2G met custom firmware 3.0.
Vandaag Roqy geupdated (naar versie 0.9.5-1) en nu wordt de GPSreceiver nog wel gezien, maar een fix krijgen, ho maar. Ik kom niet verder dan "data not available".
Tevens heb ik de 2g van mijn broer middels blackrain van gejailbreakte firmware 3.1.2 voorzien en ook daarop dezelfde Roqyversie geinstalleerd. Echter: zelfde probleem: (ander merk) GPSreceiver wordt ook wel herkend, maar verder dan "data not available" kom ik niet. Uiteraard liggen de GPSreceivers buiten op tafel.
Op beide iphones staat "locaties" op "aan", is SBsettings via Cydia geinstalleerd, evenals mobile substrate. Meer kan ik niet bedenken en op de site van Roqy zelf zie ik ook geen oplossing voor mijn probleen, evenmin als op deze site of met googelen. Wie-o-wie heeft voor mij en mijn broer de ultieme tip?

ABKtje 07-01-10 16:21

Heb de oplossing onderhand zelf gevonden en zal 'm hier posten in de hoop iemand anders er ooit nog eens mee te kunnen helpen.
Op mijn 3.0 fw heb ik Roqy verwijderd en gereboot. Vervolgens via Cydia wederom de nieuwste Roqyversie geinstalleerd waarbij de betaalde licencekey automatisch weer ingevuld werd. Hierna weer gereboot en vanaf toen draaide GPS en navigatie (zowel TomTom als Sygic) weer prima.
Vervolgens op de iphone van mijn broer (fw 3.1.2 nooit eerder Roqy op geinstalleerd) ook Roqy verwijderd, gereboot, etc idem als bij mij en ook hier nu OK. In mijn geval kan ik me er iets bij voorstellen, aangezien ik de oudere versie van Roqy overschreven had. Bij mijn broer weet ik niet wat er nu verbeterd is, maar voor een ieder die met Blackra1n gejbt heeft naar 3.1.2: Roqu 0.9.5.1 draait hier dus op!

myplace 07-01-10 17:35

heb je hem nu draaien op die 2g ook met dezelfde licence key..
ben even benieuwd omdat ik 2 iphones heb...

ABKtje 07-01-10 23:04

Wij hebben beiden een 2G maar ik heb voor elke iphone apart 8 euro betaald aan Roqy. De serial die hij verschaft is namelijk gekoppeld aan je iphone.. is het wat mij betreft wel waard. Op Roqy's site zie je dat zijn programma al ruim 70.000 keer gebruikt is. Ik wou dat ik ook zulke progs kon schrijven...

myplace 08-01-10 15:22

oke bedankt...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:24.