iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   TomTom: Iphone loopt warm als tomtom opstaat (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/56257-iphone-loopt-warm-tomtom-opstaat.html)

yvesdeclercq 21-03-10 12:19

Iphone loopt warm als tomtom opstaat
 
Hey mannen (en vrouwen natuurlijk ook :))

weet niet juist waar ik dit moet plaatsten maar heeft iemand dit ook? Ik heb TomTom gekocht uit de appstore en de update gedaan naar 1.3 maar nu heb ik de indruk dat de iphone toch wel warm loopt als die opstaat. Gisteren een half uurtje opgestaan en voelde toch warm (niet echt heet heet) aan. Dut nog nooit eerder ondervonden.

LeClair

casixh 21-03-10 15:01

Ja hij word waarschijnlijk wel stukje warmer omdat die toch wel bezig is en weet niet hoe warm die word maar al kan je gewoon nog vast houden lijkt het mij niet echt een probleem

huibregt 22-03-10 09:17

Ja, dat is een bekend feit. Bij de eerste versies van de navigatiesoftware was dit volgens mij nog veel erger, je kon de iphone dan vaak nog nauwelijks vastpakken van de hitte.
De nieuwere versies lijken wat zuiniger om te springen met de energie, maar feit blijft dat de iPhone steeds flink aan het werk is en dat merk je aan de temperatuur (en aan het snel leegraken van de batterij).


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:00.