iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone Navigatie (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/)
-   -   flits app met push ? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f118/iphone-apps-games/f83/iphone-navigatie/74225-flits-app-push.html)

copyfile 06-10-10 23:11

flits app met push ?
 
Ik zoek eigenlijk een app voor de iphone4 die als je aan het rijden bent, en de app dus aanzet steeds blijft controleren of er flitsers zijn. En dan dus eigenlijk met push ofzo zodat ik altijd de melding te zien krijg. Iemand enig idee wat hiervoor de beste app op dit moment is ?

mvveelen 06-10-10 23:19

Ik weet niet of je ALLE flitsers wel wilt weten...

Ik heb "Flitspalen" en daar kun je bijvoorbeeld meerdere routes in zetten. Ik heb 4 keer per week om ongeveer dezelfde tijd dezelfde route van en naar het werk. Die heb ik ingeprogrammeerd en ik krijg dan om die tijd een push melding van flitsers die zijn gesignaleerd op dat traject om die tijd.

Bevalt mij prima.

Al heb ik vanmorgen geen push bericht gehad bij Hm paal 19,7 tussen Hoorn en Purmerend....ook geen flits gezien, dus misschien heb ik geluk :)

copyfile 07-10-10 00:11

Dat is denk ik wel wat ik zoek ! Wat ik me nog wel afvraag is hoe dat precies met die routes werkt, als je alleen al naar navigatie software kijkt zijn er meerdere wegen die naar rome leiden zegmaar. Dus hoe neemt hij die route ? En heet die app gewoon flitspalen ?

mvveelen 07-10-10 07:31

Je kunt zelf wegen invoeren en tijden. De app heet inderdaad Flitspalen. Kijk even wat je kunt vinden aan reviews in de app store en evt. via google

PuDDInG001 14-10-10 10:11

Ik gebruik zefl "Flitsmeister".
Je kan Jou wegen aangeven. als er dan flitspalen zijn komen die in het lijstje bovenaan te staan

daandewit 24-10-10 14:12

flitsmeister is een hele goeie geeft ook files etc aan alle flitsers staan erin, maar je kan je eigen wegen aangeven zodat je alleen voor jou interresante informatie bovenaan ziet

trax1 05-03-11 21:30

Wat je zoekt is Klpd flitsers te snel af

een (iets te uitgebreide) uitleg staat hier: http://flitsers.staanhier.nl | Omdat je wilt weten wanneer de bumberklever vr je op de rem trapt

De webapp kun je aan je homescreen toevoegen. Als je hem dan start geeft hij alle flitsers op A- en N- wegen aan. Je kunt kiezen tussen een kaart-weergave of een tekstlijst met flitsers, gesorteerd op dichtstbijzijnde. Om te laten sorteren moet je wel eerst even je gps aanzetten (icoon linksonder op kaart, of label "gps" in tekstmodus.

Deze worden iedere twee minuten ververst. Zodra je binnen een kilometer komt van deze flitser gaat je scherm knipperen. Op iPhone 4+ krijg je ook een geluidssignaal.

Het werkt ook op iphone 3 en op android, maar dan (voorlopig) zonder geluid.

Macbookto 12-03-11 01:29

Ik heb Flitsmeister en dat bevalt prima, maar bovenstaande app ziet er ook goed uit. Het grote voordeel is het geluidssignaal dat je krijgt. Dat mis je in Flitsmeister. Daar zit je maar naar de hm paaltjes te turen. Morgen maar eens even rustig bekijken.

sjonniesw 13-03-11 11:02

trax1 ben benieuwd. Heb m erop staan. Het is idd met flitsmeister lastig om steeds naar je scherm te turen. Ik zal mijn ervaringen laten weten.

Vanstra 13-03-11 11:25

Je kan ook de gratis app Wikango gebruiken.
Deze app geeft live flitsmeldingen.

trax1 13-03-11 11:32

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door sjonniesw (Bericht 650903)
trax1 ben benieuwd. Heb m erop staan. Het is idd met flitsmeister lastig om steeds naar je scherm te turen. Ik zal mijn ervaringen laten weten.

Graag. Ik zie nl dat mijn app goed gebruikt wordt, maar vooralsnog krijg ik van m.n. bekenden feedback :)

Ik gebruik het zelf natuurlijk ook en ben als iedere trotse (geestelijk) vader erg tevreden. Belangrijkste puntje van ontevredenheid dat ik zelf nog heb is dat vzv ik weet WebApps niet kunnen zorgen dat het scherm van de iPhone aan blijft. Ook de optie die ik van andere smartphones gewend was "blijf aan als stekker er in zit" ontbreekt. Ik zet nu dus altijd handmatig mijn scherm aan en uit om te voorkomen dat hij tijdens het rijden uit gaat.

sjonniesw 14-03-11 17:55

Nou Trax 1 heb m vandaag getest, moet zeggen dat t niet tegen viel. Het scherm gaat steeds uit, maar dat zei je al en ik kreeg geen geluid melding toen er een controle stond.
Hij gaf wel visuele meldingen maar verder niet. Het is natuurlijk erg irritant dat m steeds wakker moet houden.
Ik neem aan dat m nog verder ontwikkeld.

trax1 15-03-11 22:14

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door sjonniesw (Bericht 651462)
Nou Trax 1 heb m vandaag getest, moet zeggen dat t niet tegen viel. Het scherm gaat steeds uit, maar dat zei je al en ik kreeg geen geluid melding toen er een controle stond.
Hij gaf wel visuele meldingen maar verder niet. Het is natuurlijk erg irritant dat m steeds wakker moet houden.
Ik neem aan dat m nog verder ontwikkeld.

Nou... doorontwikkelen is aan dit geval aan apple :) WebApps kunnen het scherm niet in leven houden. Ik kan er zelf enigzins mee leven omdat mijn scherm gewoon helemaal niet uit zichzelf uit gaat, maar ik wacht een beetje op
- of meer settingsmogelijkheden voor webapps
- of de optie om je scherm aan te laten als hij een stekker er in heeft.

De laatste optie wordt door eigenlijk alle andere platforms wel ondersteund en zou toch vroeg of laat ook op iphone moeten verschijnen. Wellicht dat ik nog een keer een native app ontwikkel, maar zoals ik eerder al zei bevalt de platform onafhankelijkheid hiervan me wel. Overigens ontwikkel ik wel door, maar dat zit hem meer in extra grafische weergaven (een mooi radarscherm ligt al een maand op de plank, alleen vind ik de tijd niet om het live te brengen)

Over dat geluid; heb je iphone 4.x? Dan zou dat namelijk wel moeten werken. Je kunt overigens je geluid ook testen in tekstmodus, als je uitleg aan klikt --> button geheel onderin beeld.

sjonniesw 19-03-11 11:36

Ben er toch maar mee gestopt. Het uitgaan van de iphone is toch wel lastig. Ook deed het geluid bij mij niets, ik kon het niet aan krijgen. Visuele meldingen gaf hij wel. Ik hou je app wel in de gaten suc6 verder.

Pulletje 23-03-11 07:57

Je kan natuurlijk "Screendimmer" gebruiken. Bij opladen blijft mijn scherm dus altijd "levend". Maar welke is nu het beste in combinatie met TomTom?
Due TomTom actief en de flitsapp op de achtergrond?:confused:

eentje 23-03-11 10:04

MyTraffic: actuele verkeersinfo op je iPhone - iPhone - iPhoneclub.nl

deze app werkt inmiddels ook met alerts :)

gratis te downen uit apple winkel

Pulletje 24-03-11 12:47

De combinatie TOMTOM met Flitsmeister werkt uitstekend. Met de app Backgrounder hou ik de Flitsmeister op de achtergrond....Prima hoor.

Macaap 15-04-11 23:21

Flitsmeister in gebruik en werkt super. Kun je gewoon weg klikken draait in de achtergrond voor de periode die je instelt

Onyx 20-10-11 00:44

Ik gebruik sinds kort de app "Flitsers".
Kan je een hoop instellen (welke wegen wel/niet, favorieten, range waarin je gewaarschuwd wilt worden, etc) en die werkt in de achtergrond.

Macbookto 20-10-11 00:57

Ik heb Flitsmeister en ben er zeer tevreden over.
Er worden steeds nieuwe dingen ontwikkeld en als je een mail met vragen/opmerkingen stuurt, wordt daar op ingegaan.
Zo gaan nu ook de vaste flitspalen vermeld worden. Die heb ik al in mijn navigatiesysteem staan, maar het is altijd een waardevolle aanvulling.
Het probleem was eerder dat als je vergat Flitsmeister uit te zetten op de plaats van bestemming je iPhone snel leegliep. Nu schakelt hij zichzelf uit als hij merkt dat de iphone niet meer 'rijdt'.
Zo is Flitsmeister nog steeds in ontwikkeling. Ik laat hem altijd op de achtergrond meedraaien, ook bijv. als ik mijn navigatiesysteem aanheb.
Je kunt ook aangeven voor welke wegen je het wilt instellen en of je push notificaties wilt hebben voor je favoriete wegen of niet. Hij herkent trouwens wel op welke weg je zit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:34.